Mahalle kavgası gibi ümüğünü sıkıp yapıştırmış reyiz. :/güzelmiş bende de bu var komik değil ve ingilizce ama benim çok hoşuma gitti. Bakalım becerebilecek miyim resim paylaşmayı..
Mahalle kavgası gibi ümüğünü sıkıp yapıştırmış reyiz. :/güzelmiş bende de bu var komik değil ve ingilizce ama benim çok hoşuma gitti. Bakalım becerebilecek miyim resim paylaşmayı..
O çizimin aynen oda tarafından kullanılmasını isterim şahsenMahalle kavgası gibi ümüğünü sıkıp yapıştırmış reyiz. :/
Shanksın dokunmasına gerek kalmaz zaten. Kid kim yahu Shanksın yanında?Kid ileride seride önemli bi yer edineceği için böyle bi sahne göremeyeceğiz maalesef.
Kid ileride büyük ihtimal Shanks'ın koltuğuna yerleşecek üzücü olsa da. Hem ikiside façalı,ikiside kızılShanksın dokunmasına gerek kalmaz zaten. Kid kim yahu Shanksın yanında?
Kid bildiğin Shiki çıkacak bence. Çok şey yapmamak lazım.Kid ileride büyük ihtimal Shanks'ın koltuğuna yerleşecek üzücü olsa da. Hem ikiside façalı,ikiside kızıl
Evet bu da ihtimaller dahilinde. Zaten gördüğümden beri beğenmemiştim Kid karakteriniKid bildiğin Shiki çıkacak bence. Çok şey yapmamak lazım.
Capone Bege şuan 42 yaşında, bu adam 2 yıl öncesine göre hiç mi gelişim kaydetmedi yaşı var diye ?Ya Croco zaten gelmiş 45 yaşına daha neyini geliştirecek adam paso meyve kasmış. Bir şey geliştirmesini beklememek lazım.