Basitçe çıkarım yapıyoruz. Rayleigh Kizaru'nun ataklarını karşılayabiliyor. Bu onun hızına ayak uydurabildiği anlamına gelir. Yani ona darbe vuracak kadar hızlı Rayleigh. G4 Luffy ise Dof gibi birinin farketmeden yüzüne ayak yiyebilecek kadar hızlı olduğunu gösteriyor bize.Burada geçiştiren sensin. Hala cevap verebilmiş değilsin, alaya alıp duruyorsun. Kizaru bir havadayken bir de zoroyu yakalamaya giderken darbe alıyor, adamın ne sabaody de ne savaşta ne de filmde aldığı başka darbe yok. Luffy ise G4te iken dostan tekme yiyor. Bir hasar almamasına rağmen tekme yiyor. O tekmeyi Kizaru vursa diğer adaya uçururdu Luffyi. Sonrasında Dof bu tekme öncesinde Luffynin yumruğundan kaçabiyor. Dof G4 Luffyden kaçabiliyorsa Kizarunun darbe yiyeceğini düsünmek Luffy fanlığı olur kusura bakma. Son olarak Kizaru Xuan Feng değil havada uçamaz. Ne olur ne olmaz diye tekrar yazayim dedim.
Akainu tek başına yok eder. Dünyanın merkezine inmesi yeterli.Adam adayı batıramıyor, sen dünyayı yok edebilir diyorsun, bu daha komik açıkçası. OP evrenindeki bütün karakterleri toplasan yine dünyayı yok edemezler Op evreni o kadar güçlü değil.
Adada evlatları olduğundan olmasın sonuçta tek derdi aile olan bir adam.Adam adayı batıramıyor, sen dünyayı yok edebilir diyorsun, bu daha komik açıkçası. OP evrenindeki bütün karakterleri toplasan yine dünyayı yok edemezler Op evreni o kadar güçlü değil.
O zaman Kizaru büyük amele. Herkesi dizseydi kafadan lazerle alsaydı. Supernovaların yaşamasının en büyük sebebi de Kizaru'dur. WB'ye kafadan binlerce ışın yağdırsaydı ya.@Alpamis
Vsde her şey gerçekleşebilir ne ya, taa nerden anahtarı vuran adam havadayken G4 Luffyi headshot manyağı yapar diyeyim ben de.
Sen çok DBZ izlemişsin anlaşılan. Çekirdeğe lazer atmalar falan.Akainu tek başına yok eder. Dünyanın merkezine inmesi yeterli.
Evlatlarını geride bıraktığında da batıramadı. WBnin en öfkeli hali MFHQyu bile tamamen yıkamadı. O kadar öfkeyke vurdu halbuki.Adada evlatları olduğundan olmasın sonuçta tek derdi aile olan bir adam.
Onu mangakaya soracaksın. Bu kadar bugu ben çizmedim.O zaman Kizaru büyük amele. Herkesi dizseydi kafadan lazerle alsaydı. Supernovaların yaşamasının en büyük sebebi de Kizaru'dur. WB'ye kafadan binlerce ışın yağdırsaydı ya.
Arkada bırakması bir şeyi değiştirmez ki sonuçta o kadar şiddetli bir vuruş yaparsa arkada kalanlarda nasibini alırdı bu vuruştan.Sen çok DBZ izlemişsin anlaşılan. Çekirdeğe lazer atmalar falan.
Evlatlarını geride bıraktığında da batıramadı. WBnin en öfkeli hali MFHQyu bile tamamen yıkamadı. O kadar öfkeyke vurdu halbuki.
İlk Kizaru çekirdeğe lazer atar diycektim :/Sen çok DBZ izlemişsin anlaşılan. Çekirdeğe lazer atmalar falan.
Evlatlarını geride bıraktığında da batıramadı. WBnin en öfkeli hali MFHQyu bile tamamen yıkamadı. O kadar öfkeyke vurdu halbuki.