Kaybetse dahi bizler gördük neyin ne olduğunu.O tarihi yaşayanlar olarak unutursak kalbimiz kurusun :/Hahaha. Tarih kazananı yazacaktır kaybedeni değil.
Kaybetse dahi bizler gördük neyin ne olduğunu.O tarihi yaşayanlar olarak unutursak kalbimiz kurusun :/Hahaha. Tarih kazananı yazacaktır kaybedeni değil.
Söylemek istediğim tam olarak o değildi , Luffyi severim ama o kadar çok korunup kollanıyorki nasıl söylesem bilemedim bu adamlar yonkou indirdiğinde yani kaidouyu kaidodan daha güçlü olacaklar mı ? Yada Wb öldü diye Akainu yada Teach ondan daha güçlümüydü . Anlatmak istediğim kısıca şu birisini yendin diye ondan her zaman güçlü olacaksın diye bir kural yok . Luffy dressrosada çok yardım aldı bu da kazanmasına olanak verdi .Luffy çok net bir biçimde daha güçlü Dof'tan.
Benim okuduğum arc'ta Luffy Dof'u olabilecek en uygun şekilde yenmiştir.Söylemek istediğim tam olarak o değildi , Luffyi severim ama o kadar çok korunup kollanıyorki nasıl söylesem bilemedim bu adamlar yonkou indirdiğinde yani kaidouyu kaidodan daha güçlü olacaklar mı ? Yada Wb öldü diye Akainu yada Teach ondan daha güçlümüydü . Anlatmak istediğim kısıca şu birisini yendin diye ondan her zaman güçlü olacaksın diye bir kural yok . Luffy dressrosada çok yardım aldı bu da kazanmasına olanak verdi .
Luffy' e bir ada dolusu yancı vardı bu arc.Bunun farkındasın değil mi ?Benim okuduğum arc'ta Luffy Dof'u olabilecek en uygun şekilde yenmiştir.
Sanlki hepsi toplaştı Dof'a daldı.Luffy' e bir ada dolusu yancı vardı bu arc.Bunun farkındasın değil mi ?
Yanlış görmüşsün.Kaybetse dahi bizler gördük neyin ne olduğunu.O tarihi yaşayanlar olarak unutursak kalbimiz kurusun :/