Bizimkiler amiral alıyorda diğer kaptanlar ne yapacak acaba boş boş bakmazlar herhalde onlar da birilerini alır yanı. Bakarsınız amiralleri onlar alır Sanji ye Zoro ya gelene kadar
Bencede Sabo olabilir, ama Akainu karşısında en işe yaramaz meyveyi yemeyeydi iyiydi.Akainu'yu öldüren Sabo olacaktır. Pardon öldüren dedim yanlışlıkla, döven olacaktı o. :S
Yani orası öyle ama bir şekilde o meyveyle Akainu'yu delse çok efsane olurdu.Bencede Sabo olabilir, ama Akainu karşısında en işe yaramaz meyveyi yemeyeydi iyiydi.
Op daha uzun seneler sürecek.Ben inşallah sıkılıp bırakmam da o zamanları görürüm manasında dedim.Yoksa bende alması gerektiğini düşünüyorum.Gelmeleri lazım, çünkü korsanlar kralının tayfasına bu yakışır.
Haklısın Dof'un önceden Sanji'yi kenara çekip bütün yeteneklerini anlatması gerekiyordu.Sanji Dofun yeteneğini bilmiyordu.
Sugar Luffyi ve Lawı teklerdi ona bakarsan. Usopp halletti. Perona da güzel örnek mesela. Mr.3 nin özelliği Magellana karşı kullanıldı, Dof Jozuyu oyuncak etti. Jozu da mı güçsüzdü diyorsun? Bizimkilerde Usopp hariç diğerleri Peronadan güçsüz müydü? Luffy Moneti nasıl böyle yenemedi? Oda böyle kafa karıştırmayı nereden öğrendi? Deli sorular işte.Haklısın Dof'un önceden Sanji'yi kenara çekip bütün yeteneklerini anlatması gerekiyordu.