Sanjiyle Zoro amiral alacak duruma geldiğini göreyim yeter bana.Hangi amirali yendikleri umrumda değil.
Gelmeleri lazım, çünkü korsanlar kralının tayfasına bu yakışır.Sanjiyle Zoro amiral alacak duruma geldiğini göreyim yeter bana.Hangi amirali yendikleri umrumda değil.
Sanji'nin Vergo karşısındaki halini gördükten sonra Amiral falan cidden bir 5 yıl sonra gerçekleşecek bir hayal gibi kalıyor.Sanjiyle Zoro amiral alacak duruma geldiğini göreyim yeter bana.Hangi amirali yendikleri umrumda değil.
akainuyu, luffynin veya sabonun öldürmesi lazım. shounen manıtıgına göre... yani akainu vs luffy tamam.Zoro vs Green Bull
Sanji vs Kizaru
Luffy vs Akainu
Fujitora vs Franky(????)
Frankyin hala tam gücünü görmedik bence sanjiyle aralarında çok fark yok tabi bütün tayfa gibi Frankyinde 40 fırın ekmek yemesi lazım amiral alması için
Usopp'un ben de Pup almasını istiyorum ama şu an Franky çok daha güçlü ondan.Diğer tayfaların Keskin Nişancıları gibi Usopp'da korkulacak birisi haline gelse sevindirici olur.Franky 4. güçlü mü oldu? Usopp değilde Franky amiral alacak. O da iyiymiş. Aslında Usopp ile Kizaru iyi kapışır. Usopp K.Haki'de aştı sonuçta.
zoronun güclü bir meyveye sahip kılıc ustasını, sadece saf güc ve kılıc ustalıgıyla yenmesi bence fantastik olur. öte yandan kepcuk agızlı kizaru, ikisinede gider. hem tekme atabiliyor, hem rayleighle bildigin kılıc carpıstırdıİssho son savaşta bizimkilerin karşısına çıkmaz gibime geliyo. Akainu vs Luffy, Kizaru vs Zoro, Green bull vs Sanji. Bir amiral eksik savaşırlar.
En az 10 yıl önceki bir hadise o biliyorsun değil mi? Doflamingo sama Dressrosada tahta çıkıp dünyayı yerinden oynatırken genç Shanks ile genç Mihawk mahallede kılıç tokuşturmuşlar.Arkadaşlar Mihawk ile Doflamingo ile karşılaştırılmış.Yapmayın lütfen Mihawk Dof'u katlar
Shanks ile 2 kolu varken rahatça düello yapabilen bir adam.Shanks'da yonkou olduğuna göre?