Kid'in kolu yeni schibukai almış diye bir yerlerde geçiyordu yanılıyormuyum acaba ?Öbürünü de verecek haberi yok.Gerçi ben de bi şekilde bu karşılaşmanın hiç olmayacağını düşünüyorum.
Kid'in kolu yeni schibukai almış diye bir yerlerde geçiyordu yanılıyormuyum acaba ?Öbürünü de verecek haberi yok.Gerçi ben de bi şekilde bu karşılaşmanın hiç olmayacağını düşünüyorum.
Evet yanılıyorsun.Kid'in kolu yeni schibukai almış diye bir yerlerde geçiyordu yanılıyormuyum acaba ?
Bence yeni Şiçibukai Koleksiyoncu. Zephr in sağ kolunu Kidd in sol kolunu Zoronun da sol gözünü aldı. Hepsini toplayınca ne yapacak kestirmek zor ancak ileride kesinlikle açıklanacaktır.
Diğer hususta ise Shanks fena dayak yiyecek Kidd den.
Bence de. Olursada büyük bir yenilgi alırlar.Kid ittifakı-Shanks karşılaşması hiç olmayacaktır.
Nasıl bi planları olduğunu bile bilmiyoruz. Belki Shanks'ları zayıflatacak bişeyler düşünmüşlerdir. Peşin hükümden sıyrılmak lazım.Bence de. Olursada büyük bir yenilgi alırlar.
Tabi ki de bunları düşünmeleri lazım zaten. Ama ben Shanks'in macerasının farklı şekilde olacağını düşündüğüm için bu üçlünün onu yenemeyeceğini savunuyorum. Bana göre tamamen şaşırtma amaçlı bir şey.Nasıl bi planları olduğunu bile bilmiyoruz. Belki Shanks'ları zayıflatacak bişeyler düşünmüşlerdir. Peşin hükümden sıyrılmak lazım.
Shanks'ın macerası yok, adasında yatıyo.Tabi ki de bunları düşünmeleri lazım zaten. Ama ben Shanks'in macerasının farklı şekilde olacağını düşündüğüm için bu üçlünün onu yenemeyeceğini savunuyorum. Bana göre tamamen şaşırtma amaçlı bir şey.
Macera derken Shanks'in durumundan bahsettim.Shanks'ın macerası yok, adasında yatıyo.