Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O saldırıya haki eklenmediği kanaatinde olduğumu da belirtmiştim zaten. Ayrıca forumdaki Sabo hayranlığı kısa zamanda cevabını alacak diye bekliyorum. Burgess Sabo'yu öldürse sorgulamam, hoşuma gider.
İmkansıza yakın bir beklentin var. Hem 2. kardeş ölümü çok uzak bir ihtimal hem Burgess kim kapasitesi yetmez.
Devrimci olması hemde ateşi barındırdığı için benim için tayfadaki herkesten önce geliyor Sabo.

İmkansıza yakın bir beklentin var. Hem 2. kardeş ölümü çok uzak bir ihtimal hem Burgess kim kapasitesi yetmez.
Devrimci olması hemde ateşi barındırdığı için benim için tayfadaki herkesten önce geliyor Sabo.
Sabo'nun ölmesini beklemiyorum, istiyorum.
Ayrıca Burgess Sabo karşılaşmasına da romantik yaklaşmıyorum. Ne bir sonuca varacak ne de yenişecekler.

Kement saldırısına haki eklenememesi mantıklı bir durum değil. Burgess Sabonun dibinde ve saldırı halinde. Yani Sabonun ateşle saldırmasını engellemiyor kendisi saldırıyor ve haki ile saldırsa zarar verecek durumdayken hakisiz saldırmasının hiçbir mantığı yok.

Ödüller geldiğinde Usopp'un ödülü bi 70 olur herhalde.O zaman Oda bize Yasopp'u ve yüzünün aldığı hali göstermezse söverim kendisine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık