Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burgess Luffyi yeneceğine inanarak turnuvaya katılıyor. Hatta Lucy Sabo çıkınca Hasır Şapka olsa tokatlardım gibisinden konuşuyor. Son bölümlerde ise bildiğin Mera Mera için Saboyu öldurmeye çalışıyor 1 mm geri adım atmıyor adam. Lakin haki olmadan nasıl böyle davranıyor anlamak mümkün değil. Ama sanılandan güçlü çıkacak Burgess bu açık bence.
Haki olmadan mı?

Haki olmadan mı?
Resim atardım lakin tabletten atamıyorum. Burgess kement saldırısıyla Saboya saldırıyor ancak ona zarar vermeden arkasındaki bina ile Saboyu ikiye böluyor. Nasıl oluyor bu iş? Saldırı uzak mesafeli desek Logia olduğunu bildiği adama yapıyor, Saboda amiral savunması var desek adam meyveyi yeni yedi kontrol edemiyor daha, tek seçenek Burgesste haki olmaması kalıyor bana kalırsa.

Ahanda bu sayfa.bato.to/read/_/323664/one-piece_v79_ch787_by_tortuga/6

Son düzenleme:
Resim atardım lakin tabletten atamıyorum. Burgess kement saldırısıyla Saboya saldırıyor ancak ona zarar vermeden arkasındaki bina ile Saboyu ikiye böluyor. Nasıl oluyor bu iş? Saldırı uzak mesafeli desek Logia olduğunu bildiği adama yapıyor, Saboda amiral savunması var desek adam meyveyi yeni yedi kontrol edemiyor daha, tek seçenek Burgesste haki olmaması kalıyor bana kalırsa.

Kolunda ki siyahlık ne peki ?

Orada hakisiz saldırıyor.

Orada hakisiz saldırıyor.
Orda ciddi bir sıkıntı var. Ya Burgess baya baya gerizekalı. Mera meranın logia olduğunu bilmeyen yoktur heralde. Burgess 1. elden görmüş bir adam. Birde Nw te takılıyor yani. Yada Saboda bir iş var. İlk bakarken Sabo arkaya doğru eğildi sanmıştım. Baya soru işaretleri olan bir sahne.

Orda ciddi bir sıkıntı var. Ya Burgess baya baya gerizekalı. Mera meranın logia olduğunu bilmeyen yoktur heralde. Burgess 1. elden görmüş bir adam. Birde Nw te takılıyor yani. Yada Saboda bir iş var. İlk bakarken Sabo arkaya doğru eğildi sanmıştım. Baya soru işaretleri olan bir sahne.
Yaptığı saldırıya haki eklenmiyor. Amacı Sabo'nun saldırmasını engellemek, yakın dövüşe zorlamak ki haki dövüşüne dönsün vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık