Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten o sayfada diyor senin dediğini ama yine de Smoker'ın bedenindekini kaldırsak da Robin de hiçbir şey yapmıyor. Hatta Law Smoker'ı kendi bedenine gönderdiğinde rahatça kurtulabilecekken Law çıkarıyor. Bedenine geçtikten hemen sonra anlayıp da çıkarabilirdi gibi geliyor bana.
O iki bölümde bir uyumsuzluk var gibi. Cilt versiyonlarını bulabilirsem bakacağım.

Dediğim gibi çok kafa karıştırıcı şeyler var ya E. Oda fazla takmıyo artık yada bi bildiği var diyeceğim ama fazla büyük konuşmim zoro ilerde kesicek bunu. :D
(Fazla mı büyük konuştum ne ?) :D
Mihawk kesebiliyorsa şaşırmam.

Ne dedin ? Bir bana da de hele.:)
Doflamindo meyveyi uyandırdıya kardeşim heryeri ipe çevirdi ya bazı arkadaşlar luffy de çevirecek gibi birşey demişlerdi fazla hatırlamıyorum yanlış söylemim bende dedim ki luffynin meyvesi buna müsayit değil luffy yapamaz heryeri çeviremez dedim kesin konuşuyosun diye taşladılar beni :D

Doflamindo meyveyi uyandırdıya kardeşim heryeri ipe çevirdi ya bazı arkadaşlar luffy de çevirecek gibi birşey demişlerdi fazla hatırlamıyorum yanlış söylemim bende dedim ki luffynin meyvesi buna müsayit değil luffy yapamaz heryeri çeviremez dedim kesin konuşuyosun diye taşladılar beni :D
Kesin konuşuyorsun, neden olmasın? o_O

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık