Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
http://mangayurdu.com/oku/One_Piece/677/9
Burada kesiyor.
http://mangayurdu.com/oku/One_Piece/676/14
Burada da Luffy'deki kairosekiden olduğu için enerjisi gidiyor.
Kairoseki kelepçeleri kaldırdım diyor Law. Oda bir önceki bölüm çizdiği sahneyi unuttu gibi duruyor. Attığın ilk sayfaya bakarsan ortada kairoseki kelepçe olmaması lazım.

Ben bu duvar kairoseki diye hatırlıyorum. :/
Olsa derdi biri.

@troysi55 dikkatli bak, zincirler kesilmiş Luffy'nin bağırdığı panelde.

Kairoseki kelepçeleri kaldırdım diyor Law. Oda bir önceki bölüm çizdiği sahneyi unuttu gibi duruyor. Attığın ilk sayfaya bakarsan ortada kairoseki kelepçe olmaması lazım.

Olsa derdi biri.

@troysi55 dikkatli bak, zincirler kesilmiş Luffy'nin bağırdığı panelde.
Unuttu mu bilemem ama Luffy'dekinin kairoseki olması lazım. Hadi Luffy salak diyelim. Orada Robin var Smoker'ın bedenin içinde olan bir Tashigi de var. Bunlardan biri anlardı diye düşünüyorum.

Unuttu mu bilemem ama Luffy'dekinin kairoseki olması lazım. Hadi Luffy salak diyelim. Orada Robin var Smoker'ın bedenin içinde olan bir Tashigi de var. Bunlardan biri anlardı diye düşünüyorum.
Olabilir kardeşim ben kesilemez demiyorum ama meyvesi sayesinde kesebilmiştir diyorum çünkü full beden haki yapan vergoyuda kesmişti rahatlıkla onu söylüyorum.Meyve yeteneği kesmeyle ilgili olduğu için dedim.

Onlardan kairoseki ile ilgili bir yorum gelmedi ki. Smoker'ın bendende salağı dikkate almasak fena olmaz. Cilt baskısına bakmak lazım. Ama tekrar ediyorum Law kairoseki kelepçeleri kaldırdım diyor.

Olabilir kardeşim ben kesilemez demiyorum ama meyvesi sayesinde kesebilmiştir diyorum çünkü full beden haki yapan vergoyuda kesmişti rahatlıkla onu söylüyorum.Meyve yeteneği kesmeyle ilgili olduğu için dedim.
Hakiyi aşmak mesele değil, kairoseki hakiden üstün gördüğümüz kadarıyla.

Onlardan kairoseki ile ilgili bir yorum gelmedi ki. Smoker'ın bendende salağı dikkate almasak fena olmaz. Cilt baskısına bakmak lazım. Ama tekrar ediyorum Law kairoseki kelepçeleri kaldırdım diyor.

Hakiyi aşmak mesele değil, kairoseki hakiden üstün gördüğümüz kadarıyla.
Zaten o sayfada diyor senin dediğini ama yine de Smoker'ın bedenindekini kaldırsak da Robin de hiçbir şey yapmıyor. Hatta Law Smoker'ı kendi bedenine gönderdiğinde rahatça kurtulabilecekken Law çıkarıyor. Bedenine geçtikten hemen sonra anlayıp da çıkarabilirdi gibi geliyor bana.

Dediğim gibi çok kafa karıştırıcı şeyler var ya E. Oda fazla takmıyo artık yada bi bildiği var diyeceğim ama fazla büyük konuşmim zoro ilerde kesicek bunu. :D
(Fazla mı büyük konuştum ne ?) :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık