Paylaşım için teşekkürler. Biraz tuhaf olacak ama, çizimleri felan saymazsak, masanın altına serilmiş yatak baya dikkatimi çekti ne yalan söyliyim.Japon NHK kanalının Shonen Jump'ın editör departmanına yaptığı ziyaret.
Maalesef videonun altyazısı yok. Ama yinede şöyle ortama bakmış olursunuz ve videoda Oda'nın editörü var.
Videoda geçen bölümlerle ilgili:
Oda editörünün ona "sensei" diye hitap etmesine kızıyormuş. Ve editörü yaş olarak küçük olsada Oda ona "-san" şeklinde hitap ediyormuş.
Ayrıca editörü, Cavendish'in atı yaralanıp devre dışı kaldığında ki Cavendish'in tepkisinin daha sinirli olması gerektiği yönünde tavsiyede bulunmuş.
Marco hem Kizarunun hem Akainunun en güçlü saldırılarını yedi (birde Garp var) hala etrafta uçuyordu. Demek ki Marco > All.Doff hem law hem luffy en güclü vuruşlarını yemesine rağmen halen ayakta bunu üstelemenin bir gereği yok bence.Şuanlık doff ama 1 arc sonra 2 arc sonra açık ara luffy.
hocam öyle bir yorum attınki vallahi senden beklemezdim ikisi aynı şey mi kurban olduğum.ve birşey daha ekliyim amirallerin vurduğu hakisiz vuruşlardı meyve gücüne dayalı vuruşları adamın handikapı var anka modunda öyle vuruşlar yemiyor ama garp bir tane vurdu sonra marco diye birini görmedik kaç bölümMarco hem Kizarunun hem Akainunun en güçlü saldırılarını yedi (birde Garp var) hala etrafta uçuyordu. Demek ki Marco > All.
Marconun meyvesi cok fena ama bence fazla guclu degil sadece tank niyetine kullanirsinMarco hem Kizarunun hem Akainunun en güçlü saldırılarını yedi (birde Garp var) hala etrafta uçuyordu. Demek ki Marco > All.
Değil zaten biraz abarttım tabi ki. Ama Dof, Lawın saldırısından meyvesi sayesinde kurtuldu bu açıdan Marco ile benzeşiyorlar biraz. Ayrıca dayanıklılıkla, güç farklı kavramlardır. Adam saldırılara dayandı diye onu daha güçlü göremezsin. Jimbeide çıplak elleriyle Akainuyu durdurdu, sonra göğsü delindi hala yaşıyordu o da mı güçlü şimdi :/hocam öyle bir yorum attınki vallahi senden beklemezdim ikisi aynı şey mi kurban olduğum.
jimbeinin yaptığı sadece duraksamaktan ibadettir.durdurmadı yani.hocam bu iş ring işidir ayakta kalan kazanır ben ayakta doff görüyorum sana bir sorum doff saldıranların hepsi luffy saldırsa luffy yaşıyor olurmuydu ?Değil zaten biraz abarttım tabi ki. Ama Dof, Lawın saldırısından meyvesi sayesinde kurtuldu bu açıdan Marco ile benzeşiyorlar biraz. Ayrıca dayanıklılıkla, güç farklı kavramlardır. Adam saldırılara dayandı diye onu daha güçlü göremezsin. Jimbeide çıplak elleriyle Akainuyu durdurdu, sonra göğsü delindi hala yaşıyordu o da mı güçlü şimdi :/