Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Askerleri doğrarken, Magellan durumu öğrenecekti, yani onun karşısına çıkarken o panzehiri bulunduruyordu bana göre, ezik BB ve tayfasının Magellan'a tek gideceği için panzehir taşıdığı fikri saçma geliyor açıkçası.
Bak ne güzel demişsin Magellanın yoldaşlarını saniye düşünmeden biçiyor ama Magellandan korkar.
Adam Sengokunun laflarını sallamadı ve hükümetin karşısında durdu. Onlar umrunda değil ama şundan bundan korkar.

Cedric

Bak ne güzel demişsin Magellanın yoldaşlarını saniye düşünmeden biçiyor ama Magellandan korkar.
Adam Sengokunun laflarını sallamadı ve hükümetin karşısında durdu. Onlar umrunda değil ama şundan bundan korkar.
Adam Sengoku'nun laflarını dinlemedi diyosun da bunun tekrar zindana dönmesi de var bunu kaçırmış olmalısın. Bu adam mahkum yani yine, tek başına oradan çekip gitse bu adamı uçururlar, BB ile yoldaş olup (fikirlerini ve amaçlarını öğrendikten sonra) ya tamam ya devam demek için Sengoku'nun karşısına çıkıyor. Bu adam zaten sonunun ne olacağını biliyor öyle ya da böyle, bahsini BB'den yana oynuyor. Şanslı adam.

Adam Sengoku'nun laflarını dinlemedi diyosun da bunun tekrar zindana dönmesi de var bunu kaçırmış olmalısın. Bu adam mahkum yani yine, tek başına oradan çekip gitse bu adamı uçururlar, BB ile yoldaş olup (fikirlerini ve amaçlarını öğrendikten sonra) ya tamam ya devam demek için Sengoku'nun karşısına çıkıyor. Bu adam zaten sonunun ne olacağını biliyor öyle ya da böyle, bahsini BB'den yana oynuyor. Şanslı adam.
Bak yine çok önemli yeri atlıyorsun bu adam Karasakala da rest çekti. Ya o Beyazsakalın meyveyi yersin yada ben giderim dedi.
Görüldüğü gibi gizli yandaşları yoksa bildiğimiz adam tek kendine güveniyor.

Magellan ile Shiryuu denk dendi.
Magellan 2 sene önce Burgess'a tek atıyor yani Shiryuu ile karşılaşsa sonuç aynı olacak diyebiliriz.
Burgess 2 yıl sonra Sabo karşısında birşeyler yapabiliyor gördüğümüz kadarıyla...
Bir de bunun üstüne Shiryuu'nun meyve yeme şansı var.

O zaman 2 sene sonra Shiryuu ne seviyededir ?

Ben sorup ben cevaplayayım :/
Burgess ile aynı hız da geliştiyse meyvesiz hiç olmazsa Sabo ile denk meyve yediyse de Sabo'nun üstünde.

Ishoo ile denk olur diye düşünüyordum ama az da üstünde de çıkabilir ama hiçbir zaman bir Akainu edeceğini sanmıyorum.

Son düzenleme:

Cedric

Bak yine çok önemli yeri atlıyorsun bu adam Karasakala da rest çekti. Ya o Beyazsakalın meyveyi yersin yada ben giderim dedi.
Görüldüğü gibi gizli yandaşları yoksa bildiğimiz adam tek kendine güveniyor.
Shiryuu İD dan kaçsa amiraller bunu öpecekti zaten, ha biraz zaman kazanmış olurdu orası ayrı. Diğer taraftan BB'ye öyle laflar etmesi de, (uslu duramayacağını bildiğinden) zindan da çürüyeceğime burada ölmeyi tercih ederim. Yani kendi başımın çaresine bakarım. Orada BB meyveyi yemese hepsi teke gidecekler. Ya da Shiryuu Aka gibi bir dümen çevirecekti, o yapı da bir adam. Ya meyveyi alırsın ya da ben taraf değişeceğim. olay bundan ibaret ya da teke gidecek.
2 yıl önceki Shiryuu, bir Law etmez, bir Vista etmez, hatta biraz daha ileri giderek Momonga bile etmeyeceğini düşünüyorum. Manga Magellan'a denk demiş, manga bunu yapmayı seviyor, şimdi ise Shiryuu'yu meyve ile şişerecek büyük ihtimal.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Shiryuu İD dan kaçsa amiraller bunu öpecekti zaten, ha biraz zaman kazanmış olurdu orası ayrı. Diğer taraftan BB'ye öyle laflar etmesi de, (uslu duramayacağını bildiğinden) zindan da çürüyeceğime burada ölmeyi tercih ederim. Yani kendi başımın çaresine bakarım. Orada BB meyveyi yemese hepsi teke gidecekler. Ya da Shiryuu Aka gibi bir dümen çevirecekti, o yapı da bir adam. Ya meyveyi alırsın ya da ben taraf değişeceğim. olay bundan ibaret ya da teke gidecek.
Nereye taraf değiştiriyor.
Sengokuya bir kere rest çekmiş. Tabii denizciler malsa olay başka.
Kabul etmek istemeyebilirsiniz ama adam kendine güveniyor açıkça belli.

Cedric

Fuji'nin gücünü manga kısıyor sivillerden dolayı bu arc, daha önceden kılıç kullanan amiral görmedik, normalde ya kaptanlar yahut normal ya da meyveli olanların yanına kılıç kullanan birilerini görüyorduk, şimdi ise Aka amiral boşluğunu kılıç kullanan biriyle dolduruyor, amirallerin gücü az çok belliyken bir de elin de kılıçlı olanını düşünüyorum da. Diğer açıdan kılıç kullanma yeteneğini yok sayarsak, meyvesi felaket ve bu adam kör, hakisi ise belli. Aka gibi bir çakalın ee tabi yıkım gücü olan birini yanında tutması amiral olarak yanına çekmesini boş görmemek lazım. Fuji şuan en güçsüz amiral gibi görünüyor, bende bu düşüncedeydim fakat şuan ki düşüncelerim ise Aka'ya yakın bir amiral olarak gördüğüm. Şahsen en büyük beklenti yaratacak olan karaktertir bana göre Fuji, o beklentiyi karşılar mı bekleyip göreceğiz.

Alpamis

Shiryu Magellan'dan çekiniyordu di mi ? Bunda hemfikir değil miyiz ? Yemişim denkliğini.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık