Kaç tane yonkou tayfasının dövüşünü gördün?Aynen haki bildikleri bile belli degil bi tek wb nin meyvesi efsaneydi oda kimde olsa guclu olur marconunda meyve efsane ama bisey gosteremedi dedigin gibi cok ezikler bence diger yonkou lara gore
Kaç tane yonkou tayfasının dövüşünü gördün?Aynen haki bildikleri bile belli degil bi tek wb nin meyvesi efsaneydi oda kimde olsa guclu olur marconunda meyve efsane ama bisey gosteremedi dedigin gibi cok ezikler bence diger yonkou lara gore
Neden?Kaç tane yonkou tayfasının dövüşünü gördün?
diger yonkou tayfalari buysa makamin bi mantigi kalmaz jozu marco ace le oynayan adam lar ben beckmana el kaldiriyorKaç tane yonkou tayfasının dövüşünü gördün?
Teori ve tahmin arasında fark vardı en son. :SBi teorim var Birdcage kirilir ve migiwara tayfasindan birinin den den mushi calmaya baslar hepsi pert olmus big mom tehdit eder acaba nasil kurtaracaklar tayfayi
Forza Barto!Tayfaya katılacak adamın Sanji'yi bilmem de 2. kaptan olarak bilinen Zoro'dan bir seviye aşağı olmasına dikkat edecektir Oda. Şahsen Zoro'dan üstün bir adamı alması da saçma olur. Tayfaya katılacak eleman Sanji ve Zoro arası biri olacaktır muhtemelen.
Niye? sanji yetim mi? Ya ikisinden de iyi ya ikisinden de kötü birini getirecektirTayfaya katılacak adamın Sanji'yi bilmem de 2. kaptan olarak bilinen Zoro'dan bir seviye aşağı olmasına dikkat edecektir Oda. Şahsen Zoro'dan üstün bir adamı alması da saçma olur. Tayfaya katılacak eleman Sanji ve Zoro arası biri olacaktır muhtemelen.
Bende onun takımda olmasını çok isterim, umarım Oda da bizim gibi düşünmüştür. Sadece bu arc görülecek biri değil ya harcanmasını istemem, takıma eğlence katacaktır. Müttefik olma konusuna acaip sinir oluyorum.Forza Barto!
Barto gelmezse seriyi birakirim. Dressrosadaki tek gulduru ogesi oydu bence.Bende onun takımda olmasını çok isterim, umarım Oda da bizim gibi düşünmüştür. Sadece bu arc görülecek biri değil ya harcanmasını istemem, takıma eğlence katacaktır. Müttefik olma konusuna acaip sinir oluyorum.