Roronoa Zoro
La havle vela. Ben de biliyorum logiaların meyvesini kapatabildiğini. Çamur adam caribou kapatmıştı. İlla belirtmemiz mi lazım? Ayrıca konumuz da bu değil. Konumuz logia olan birisi bir yere çarptığında hasar almaz. Diğer arkadaş aldığını söylüyor. Alamaz diyorum. Meyvesini bilinçi kapatmadığı sürece alamaz. Bu kadar basit. Kendime göre hiç bir yeri yontmadım. Ben o sahnenin espri amaçlı olduğunu düşünüyorum. Niye? Çünkü 2 düşman karşı karşıyalar. Ne yani ace o sırada meyvesini mi kapattı? Karşısında kolunu duman yapmış logiaya geçmiş smoka varken? Niye kapatsın meyvesini. Bal gibi espri. Ben meyvesini kapatıyor deseydim bu sefer smoka niye logia diyecektiniz. Saldırmaya hazırlanan smokaya ace niye meyvesini kapatsın diyecektiniz. İnsan doğası işte ne yapacan.Hayır espirisi falan yok bu sahnenin. Yorumlarını okudum çoğu şeyi kendine göre yorumluyorsun. Logialar sürekli element forumlarında gezmiyorlar. Ve logialar normal bedenlerini kaybetmiyor. Elementine geçmediği zaman haki olmadan vurabilirsin. Aynı Luffy, Smoker, Ace sahnesinde olduğu gibi. O yüzden tecrübeli logia kullanıcıları her zaman tetikte olur. Beden şeklini değiştirmese bile logia formuna geçebilir.
Ayrıca görüyorumki algı operasyonu yapılıyor. Sürekli birileri carpıtıyorsun, kendine göre yontusuyorsun diyor. Ve sonra cevap vereceğim diyor. Niye? çünkü verecek cevap yok.