1.WB,KK seviyesi bir adamdı onu bir ayıralım,WB>Mihawk.
2.Shanks ile düello yaptıklarını biliyoruz ve son olarak Shanks'a malum bir sözü var zaten tek kollu adamla düello yapmam.
Mihawk=>Shanks.
3.BB,ölüme sayılı anı kalan WB'den ayarı yemiş bir adam ama tabi deprem meyvesini aldı falan yonkou oldu.Bence bu adamı Mihawk ile aynı kefeye koymak hakarettir.
4.Kaido yonkou olduğunu biliyoruz,Shanks Mf'ye gelirken bu adamı atlatıp geliyor.Shanks>Kaido.
Mihawk hükümete bağlı olduğu için korsan diyemeyiz.Yonkou>en güçlü kılıç ustası tutarsız oluyor.
Şaka felan yapmıyorsun değil mi ona göre konuşalım ?
Wb Kk seviyesi felan değildi bir baştan fail olmuşsun. Genç Wb Roger ile kapışacak seviyedeydi. Yaşlı Wb 'nin hali ortada .Haki kullanamıyor. Haki'den kastım gözlem ve kral hakisi azalmış. Squardo'dan kılıç yemesi ve kimseyi bayıltamaması. Marco direk diyor eskiden olsa bu saldırıları yemez diye.
Shanks'a gelelim. Shanks tan güçlü kral hakisi varsa gelip yener Shanks'ı . Ki bu adamda kral hakisi bile yok bildiğimiz kadarıyla. Shanks ise hakide zirve olarak Dragon'la birlikte kabul ettiğimiz bir adam.
Kaido'ya gelelim. Bu adam Mihawk'ın ağzını burnunu neden kırmasın ? Kırdığı zaman Mihawk dünyanın en güçlü kılıç ustası olmayacak mı ? Kaido kılıç ustasıydı da biz mi bilmiyoruz ?
Ayrıca her kılıç ustası gidip Mihawk'a meydan okududa biz mi bilmiyoruz ? Shanks Mihawk'a denk kılıç ustası becerisi var( yaptıkları düellolar neticesinde ). Bu adam birde haki'de zirve . Nasıl yenilecek Shanks
Mihawk önce gitsin Vista'yı yensin. (Yenemeyecek demiyorum.) Akainu tüm Wb tayfasına ben tek siz hepiniz yapıyor ya . Allahtan Shanks geliyor da Akainu yerinde duruyor. Mihawk'ın Vistasına birşeyler olmuyor