iki tane akainu edicek babayigit nerede varmıs one piecete
iki tane akainu edicek babayigit nerede varmıs one piecete
Nerde o günler.Öyle bir şey muhtemelen olmaz. Yani düşünsene amiral yenilmesi zaten çok zor tam yeneceksin adam east blue da kahve içmeye gidiyor :/ Büyük ihtimal kısa mesafelerde çıkıyordur ışık hızına.
Kısa mesafede de olmaz. O hızda kontrol sağlayabilmen için o derece hızlı düşünebilmen lazım, onu geçtim ya çok iyi k,haki yada görme yetisine sahip olman lazım. Yoksa küt diye bir kılıca yada duvara kafa atabilirsin :/Öyle bir şey muhtemelen olmaz. Yani düşünsene amiral yenilmesi zaten çok zor tam yeneceksin adam east blue da kahve içmeye gidiyor :/ Büyük ihtimal kısa mesafelerde çıkıyordur ışık hızına.
en fazla 1 ay kaldı 2 yıl oldu en son bayramda gördük sanırsam :/Nami ile Sanji'yi özledim.
2 yıl oldu sanırım görmeyeli.
Edit: Eh biraz abartmışım ama 17 ay olmuş yanlış saymadıysam.
3 bölüme arc bitmez. Sanmıyorum yani.en fazla 1 ay kaldı 2 yıl oldu en son bayramda gördük sanırsam :/
İleride Zoro, Law ve Luffy üçlüsü sakelerini tokuşturacaklar.Yalniız Law ile Luffy kardes gibi oldular cok hosşuma gitti bu durum.
şimdi bu bölüm dof düşer 2 bölüm krallığın teşekkürü + tontatta kabilesinin teşekkürü + luffy uyanış yemek yeyiş. Bence dönecektir artık :/3 bölüme arc bitmez. Sanmıyorum yani.