Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wano'nun ön bilgisini Brook vermişti belki onun zamanından günümüze kadar çok şey değişmiştir. Ve dışarıya kapalı bir ülke olduğu için de samuray ülkesi olarak bilinmeye devam ediyordur. Belki de içeride işler çok daha farklı bir şekilde ilerlemektedir.
 
Sen hiç ışık hızında tekme yedin mi ?
Orada kullanmış olabilir ama genelde ışık hızına çıkmıyor gibi bir his var.
Ben istiyorum şahsen grand line'a falan gidip korsanların işini hızlıca bitirmesini.
Amiral adam niye uğraşsın dersen Kizaru'nun sağı solu belli olmaz.
 
Kaido'yu Luffy'nin g4 formunun gücüne sahip birisi olarak bekliyorum. Ama sınırlı değil. Bu da şu demek Kaido gelir Dof'u evire çevire döver. Dof rakip bile olamaz. Keza tayfasıyla birlikte döver. Kaido'yu illa amiral üstü görenler var ama ben amiral seviyesi bekliyorum açıkçası.(evet g4 formu amiral seviyesi görüyorum)

Şimdi düşünün Kaido g4 gücüne sahip ama sınırsız. Luffy ile kapışsalar kim yener? Elbet Kaido yener çünkü sınırı yok adamın. Luffy'nin ise süre bitti mi işi de biter. g2+g3 desen sökeceğini sanmam Kaido'ya. Bu açıdan Luffy tek yenemez bu adamı tahminim. Ama bu demek değil ki Kaido amiral üstü. Sınırsız g4 gücü bile korkunç bir güçken gidip de illa WB gücü beklememek lazım. Adam Akainu'ya iki tane koyuyor, ilk darbede anında karşılık veren Akainu ikincisinde öylece düşüyor. Reaksiyon gösteremiyor. Tamam bayılmıyor ama bir şey de yapamıyor. Hani gelir biri sırtınıza sopaylan vurur belki bayılmazsınız ama öylece yerde yatarsınız ya o hesap. Yani düşünün öyle bir saldırı gücü var ki art arda yaptığı iki vuruş koca Akainu'ya bile ağır gelebiliyor. Peki ona bile ağır gelen 2 darbe Law'a, Luffy'e ne yapar? Bakın Law dayanıklı bayağı Luffy de dayanıklı ama herkesin tek seferde kaldırabileceği bir limiti vardır. Atıyorum tek seferde en fazla 10 gücünde darbeye dayanıyordur.

Dayanıklılığı ise 50'dir. Yani 10 vuruş gücünde 5 darbeye dayanabilir. Ama birisi gelip tek seferde 15 vurursa bu adam bilincini yitirir. Anlatabildim mi? Bilincini yitirmesi için 51 vurman gerekmez. WB'nin saldırı gücü çok ağır gelecek bir şey. Az vurur ama öz vurur. Evet Akainu bilincini kaybetmedi ama şu var aşağı düştü belki düşmese WB ile birlikteydi öteki tarafta. Çünkü hemen üçüncü bir darbeyi yiyecekti ki ikinci ağır gelmiş zaten adama bir üçüncüsü bilincini kapatabilirdi. Hani bakıyoruz adam çıktı savaştı ama anında olmadı bu. Zaman geçti. Luffy ne diyor? 10 dk verin öpeyim. 10 dk bile önemli zaman ki şu seride dövüşler zaten yarım saat kırk beş dakikada bitiyor. O 10 gün olanlar gösterilmeyenler. Hepimiz biliyoruz ki Luffy amiral seviyesi olsun karşısına da bir amiral çıksın max 2 saate biter o iş. İkincisi o Akainu. Onun kapanmadı diye Law'un Luffy'nin de kapanmayacak diye bir şey yok.

Bir de Dof'un dayanıklılığı malum. Kaido'nun ondan da fazla olacaktır zaten. Haki de keza. Ee şimdi düşünün o hakinin, o dayanıklılığın üstüne bir de WB'nin saldırı gücü eklenirse bu iş olmaz beyler. İki dünya adamın dalması gerekir. Ama böyle bir şey olacağını sanmam. Gene 2 kişi dalınacaktır tahminim. İnşallah o Law olmaz. Yeni bir nova iyi gider. Misal Drake. Bence mangakanın şeması şu şekilde NW için:

1- Amiral altı bir rakip (Dof)
2- Amiral seviyesi bir rakip (Kaido-müttefikle inecek)
3- Amiral (Akainu-teke tek)
4- Amiral üstü bir rakip (Teach-teke tek)
 
Orada kullanmış olabilir ama genelde ışık hızına çıkmıyor gibi bir his var.
Ben istiyorum şahsen grand line'a falan gidip korsanların işini hızlıca bitirmesini.
Amiral adam niye uğraşsın dersen Kizaru'nun sağı solu belli olmaz.
Öyle bir şey muhtemelen olmaz. Yani düşünsene amiral yenilmesi zaten çok zor tam yeneceksin adam east blue da kahve içmeye gidiyor :/ Büyük ihtimal kısa mesafelerde çıkıyordur ışık hızına.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 44)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık