Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam işte sıkıntı o :D Sertleştirince o artık lastik olmuyor. Lastik 1 sertliğindedir, koka ile onu artırıyor. Başka bir forma giriyor artık. Belki demir kadar sert. Sen demiri nereye böyle şekillendiriyorsun? Önce esneyip sonra koka yapsa neyse ama bu tam tersini yapıyor. Yapamaması lazım mantıken.

@meteeor

Haki meyveyi iptal etmez ki. Elbette magma olacak?
Kokanın sadece sertleştirdiğini biliyoruz. İçeriğini bilmiyoruz ki metalik benzetme yapmak yanlış bence.

@meeteor

Haki meyveyi iptal etmez ki. Elbette magma olacak?
Hepiniz mi cinssiniz, bi doğru yazamadınız nickimi. :(
Lastik iptal olsun isteyen sensin. :/
Ayrıca şu ana kadar gördüğümüz kadarıyla haki ile meyve bir arada kullanılamıyor. En azından herkesin harcı değil. Doffy buna şaşırıyor dikkat edersen.

Koka'nın esnemesi çok da garip olmaz.Luffy çifte attığında Dof'un yüzünde koka vardı ama katmer gibi üst üste geçmiş haldeydi yanakları. :S Bu mantıkla dümdüz durması gerekirdi suratının. :/

Hepiniz mi cinssiniz, bi doğru yazamadınız nickimi. :(
Lastik iptal olsun isteyen sensin. :/
Ayrıca şu ana kadar gördüğümüz kadarıyla haki ile meyve bir arada kullanılamıyor. En azından herkesin harcı değil. Doffy buna şaşırıyor dikkat edersen.
Ben iptal olsun istemiyorum ki. Form değişikliği olmak zorunda. Mangakanın gösterdiği bunu gerektiyor. Lastik ile sertleşen lastiği nasıl aynı kefeye koyalım? Yapı değişiyor. O yumuşak, esnek şey yok artık abi.

Haki meyve kombini nasıl olmuyor yav yapma meeteor reis. Dof, Smoker'ı nasıl kesiyor? WB, nasıl gömüyor yumruğu? Jozu nasıl vuruyor?

Ki zaten Dof da diyor ki (çeviren sensin sanırım) hala düz lastik? Sıkıntı bu işte.

Nickin acayip bana niye kızıyon :(

@zagret
Abi sert maddelerden akla gelen bunlar. Taş, demir, çelik vs. Başka neye benzetirim bilemedim.

Ben iptal olsun istemiyorum ki. Form değişikliği olmak zorunda. Mangakanın gösterdiği bunu gerektiyor. Lastik ile sertleşen lastiği nasıl aynı kefeye koyalım? Yapı değişiyor. O yumuşak, esnek şey yok artık abi.

Haki meyve kombini nasıl olmuyor yav yapma meeteor reis. Dof, Smoker'ı nasıl kesiyor? WB, nasıl gömüyor yumruğu? Jozu nasıl vuruyor?

Ki zaten Dof da diyor ki (çeviren sensin sanırım) hala düz lastik? Sıkıntı bu işte.

Nickin acayip bana niye kızıyon :(

@zagret
Abi sert maddelerden akla gelen bunlar. Taş, demir, çelik vs. Başka neye benzetirim bilemedim.
Plastikte sert abi yada Alüminyum ama onlarda esneme özelliğine sahip.

Plastikte sert abi yada Alüminyum ama onlarda esneme özelliğine sahip.
:S Plastik olsa ne olur olmasa ne olur? Bu adam şu an olmasa bile eninde sonunda hayvani hakisinden ötürü demir adam gibi bir şey olacak abi. Ki şu an bile öyledir zaten. Sanji, Vergo'nun normal haline demir kütlesi gibi demişken :S

@musti

Saçmalıkla, saçmalık örtülmez ki. Ben salt Luffy yapmasın demiyorum :D Mantığı yok diyorum.

:S Plastik olsa ne olur olmasa ne olur? Bu adam şu an olmasa bile eninde sonunda hayvani hakisinden ötürü demir adam gibi bir şey olacak abi. Ki şu an bile öyledir zaten. Sanji, Vergo'nun normal haline demir kütlesi gibi demişken :S

@musti

Saçmalıkla, saçmalık örtülmez ki. Ben salt Luffy yapmasın demiyorum :D Mantığı yok diyorum.
Sertliğe vurgu yapmak için işte. Niye kokayı çelikle kaplanmış gibi hayal ediyorsun bilmiyorum. Zaten normalde olmayan birşey adam esneyebiliyor diyor işte bizim söyleyebileceğimiz birşey yok sonuçta kurgu ürünü :D

@musti

Olay Luffy meselesi değil zaten hacı farkındayım. :D OP'nin dinamiklerini konuşuyoruz burada. Kokalı esneme işini ilk yapan Luffy değilmiş onu belirtmek istedim. :/

Sertliğe vurgu yapmak için işte. Niye kokayı çelikle kaplanmış gibi hayal ediyorsun bilmiyorum. Zaten normalde olmayan birşey adam esneyebiliyor diyor işte bizim söyleyebileceğimiz birşey yok sonuçta kurgu ürünü :D
Başka türlü esprisi yok zaten üstte de söylediğim gibi. Plastiği her kılıç ustası keser. Çeliği bile çoğu keser şu saatten sonraki göreceklerimiz. Seri sonundaki Luffy ile şu anki Zoro'yu kıyaslarsan ben hayal edemiyorum Luffy koka yapacak da Zoro gelip kesecek. Çelikten bile sert olacaktır benim düşüncem. Zaten dikkat edersen Dof da zarar veremedi. Plastiğe mi zarar veremedi bu :(

Sıkıntı mantığa oturtmaması hacı. Yaptım oldu tavrı hoş değil. Kukla konuşur, ip iletişim keser... Hayır dahası var bu manganın. Kim bilir daha neler göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık