Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feysbuk'ta şöyle bir muhabbete denk geldim. Zoro mezarda oturuyor, kuru kafa tişörtü giyiyor ve mezarda 944 yazıyor. Zoro'nun 944. bölümde ölebileceğini söylüyorlar. Ace ölmeden önce bölümlerde de Oda böyle ipuçları vermiş diyorlar da ben hiç görmedim. :/

Tayfadan biri ölecek gibi dedikodular hep dönüyor da biz sürekli Luffy üzerine yoğunlaşıyorduk. Zoro giderse apışıp kalırız.
Zoro fanları şimdiden hazırlıklı olsun. Mihawk'la karşılaştığında ölecek.
Ace ordaki ipucu sey renkli kapakta var.Bulursam koyucam

Zoro'yu seviyorum, ölmesini istemem ama baya baya ölebilir. Seriyi onca insan da okur yine, daha bi heyecanlı olur. Hem sona doğru böyle hamlelerle son savaş bile çılgın atar.
Oda efendi çok seviyor Zoro'yu, öldürerek efsaneleştirmeye de çalışıyor olabilir. Ölen karakterlerin ne kadar bilindiğini ve efsaneleştiğini anlatmaya gerek yok. Ace'in ismi One Piece'ten önce yayılıyor hep mesela. Zoro dramatik şekilde ölürse cidden efsaneler listesinde ilk sıraya çıkar.
çünkü çok erken olur 944 şurda 4 yıl yok nerdeyse. Ama serinin 10 lu birşey desek. 5-6 yıl Zoro gibi bir karakteri seriden kesmek sıkar. Luffy sonra Zoro.
Gider ben vurarım önce:D

Aslında tayfa dünya hükümetinin arasında tek kalıpta epik bir savaş sonunda hepsi ölse. Mesela teker teker düşseler her biri düştüğünde kalanlar daha da sinirlenip kan gölüne çevirse orayı en son Luffy tek kalsa oda delirmiş haliyle beraberinde ciddi bir kitleyi götürse.

Haber yayıldıktan sonra yandaşları ve Devrimciler zaten ciddi şekilde zayıflamış hükümeti topyekün bir savaşla bitirse falan.

Tamam finali iyi bağlayamadımda tayfa arada kalsa çok güzel olurdu. Kan gövdeyi götürse falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık