Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda, Zoro'yu seviyor. Oda bu sayıda bazı yerlere selam çakmış fakat bundan ziyade Zoro'nun da üzerine bir kuru kafa koymuş. Ne keramettir ki zombielerde duruyor. Zoro One Piece bitmeden ölecek arkadaşlar. :( Hatta tarihi bile biraz oynanarak verilmiş mezar taşında :(

Edit: Oha, cherlo yazmış. :D

Feysbuk'ta şöyle bir muhabbete denk geldim. Zoro mezarda oturuyor, kuru kafa tişörtü giyiyor ve mezarda 944 yazıyor. Zoro'nun 944. bölümde ölebileceğini söylüyorlar. Ace ölmeden önce bölümlerde de Oda böyle ipuçları vermiş diyorlar da ben hiç görmedim. :/

Tayfadan biri ölecek gibi dedikodular hep dönüyor da biz sürekli Luffy üzerine yoğunlaşıyorduk. Zoro giderse apışıp kalırız.
Zoro fanları şimdiden hazırlıklı olsun. Mihawk'la karşılaştığında ölecek.
Zoroya bir şey olur da luffy yaşarsa luffy alayını komaya sokar sokar çıkartır tekrar sokar. Dünya hükümeti yaparsa bayrağı geç mariejoisi yakar demedi deme.

Lakin en güçsüz İmp bile amiralden üstün be usta.
Düşünebiliyor musun sen şuan Luffy'nin nerdeyse bi yonko edeceğini.
Needen böyle konuştum peki? Dof nerdeyse amiral şu bölüme bakarsak Luffyde nerdeyse Dof(bu arc geçemeyecek gibi bence Dofu) eee Luffy şimdi en güzçsüz İmp mi?:D
fikir ayrılıklarımız ama olsun Sanji reis konularında yine tek Yüreğiz.
Bilemezsin işte. Görmedik ki Mom'ı, Kaido'yu :D Bunlar arasında farklılıklar olacak mutlaka. Yani şöyle söyleyeyim Luffy'nin tayfa harbi sağlam olsa ve kendisi amiral seviyesi olsa eğer boş koltuk varsa pekala yonko olarak anılabilir. Veya 4 imparator gidip 5 imparator denmeye başlayabilir. Bunlar en güçlü 4 korsan ve bu güç salt kendi güçleri değil, tayfayla birlikte en büyük güçler. Yoksa ver Kaido'ya, Pica-Diamante gibi adamları nah yonko olur :D Yerler adamı yerler. Ama işte olay yonko olmak değil olay bir Shanks bir Teach bir WB olabilmek bence.

Feysbuk'ta şöyle bir muhabbete denk geldim. Zoro mezarda oturuyor, kuru kafa tişörtü giyiyor ve mezarda 944 yazıyor. Zoro'nun 944. bölümde ölebileceğini söylüyorlar. Ace ölmeden önce bölümlerde de Oda böyle ipuçları vermiş diyorlar da ben hiç görmedim. :/

Tayfadan biri ölecek gibi dedikodular hep dönüyor da biz sürekli Luffy üzerine yoğunlaşıyorduk. Zoro giderse apışıp kalırız.
Tayfada biri ölecekse Robin olur gibime geliyor. En kilit isim o.

Zoro ölürse seriyi kim okuyacakmış ? :/
Onu öldürmeye yemez :/ Editörler izin vermez bir kere :/

Kaç sayılık seri okuyoruz. Hiç boş yere yara izi alan biri gördün mü sen ?

Wb - Roger dan almış :/
Shanks , Karasakal denen villian olacak adamdan almış. Muhtemelen elinde ölecek.
Luffy , Akainudan almış adam abisini öldürdü. İleride diğer villian bu.

Uzatabilirsin. Hiç boş yere yara izi gördün mü sen ?
Zoronun vücut komple Mihawk eseri.
Mihawk onun en büyük rakibi olacak işte :/
Benim düşünceme göre Zoronun serinin finaline doğru yine hayaline ulaşmasını sağlayacak kilit isim Mihawk :/

Yara izlerinden çıkarım yapmak size saçma gelsede şuana kadar ben hiç boş yara izi görmedim.
Adam resmen söylüyor işte. Gövdesini dünyanın en iyi kılıç ustasına kestirdim.

Aynı şekilde Luffnin gövdesini yaktım. Son villianlardan biri benim işte diye bağırıyor :/
Bir anlamı olabilir ona bir şey demiyorum. Ama bence hoş olmaz. Ama bence diyorum zaten olursa da gene okuruz çok da umurumda değil. Biz Zoro ne olur güç olarak onu konuşuyorduk sen ne diyon ona?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık