İyi de logia? Yer çekimine haki eklendiği veya yer çekiminin doğrudan ateşe zarar verdiği geçmedi. Öte yandan Dof'u görmedik nasıl karşı koyar bilmiyoruz. Zoro bile slash attı kurtuldu gözünü sevem. Ki tanımıyordu bir de Issho'yu, ansızın yedi ona rağmen reaksiyon gösterdi. Dof'tan bahsediyoruz burada.Şu an Sabo'nun Luffy'den güçlü olduğu bence ortada.
Öte taraftan Sabo Luffy'i Dof'u durdurması için güvenle salmış durumda git indir kardeşim , yoluna çıkan olursa bende orası diye takılıyor.
Sabo'daki haki düzeyi , üstüne mera mera gibi bir güç var, Issho'nun basıncına bile karşı koyan adamın o meyveyle ito itoya yine kendi fikrim çok rahat karşı koyacağını düşünüyorum çünkü adamın B.hakisi acayip aşmış, yani Dof Smoker'e yaptığı gibi pençe atarak Sabo'a zarar veremez, ama Sabo bir fırsatta o parmakları Dof'n kafaya bir geçirse beynini ciddi anlamda patlatır.
2 karakter az çok yakın güçte de olsa Sabo daha ön planda zaten bu vs konusunu diğer sitelerin hepsinde araştırırsanız herkes hem fikir bu konuda Sabo>Dof diye.
Ace-Crocodile arasındaki ilişki gibi düşünebiliriz.
O parmağı da yavaş geçirsin hacı. Naptın la. Bastille mi bu. Özgüven patlaması var adamda, Issho'ya da seni indirmeliyim diyordu da nah indirir. Issho bariz baskınlık kurdu. Sabo o kısa dövüşte yoruldu. Ve Sabo'nun yüzü ve boynu karartı doluydu, daha fazla etkilenen oydu. Ki işin üzücü tarafı Issho yer çekimi ile doğrudan hasar veremiyor olabilir 1, ikincisi meteorlar engellenmiş durumda, Sabo'ya işlemese de dengesini bozardı. Üçüncüsü Issho kendini kasmadı, dövüşü yarıda bırakması bunun kanıtı. Sabo ise indirme niyetiyle dalıyor. Issho da gözü karartsa öper abi kandırmasın şimdi kimse birbirini. Şimdi soruyorum, Issho 10 ise Dof'a 9'dan aşağı veren olur mu? Ee Sabo kaç Dof'tan üstünse? Dof'tan üstün olan adam hemen hemen amiral demek zaten. Ama ben Sabo'da öyle bir şey görmedim.
Ne kadar Sabo hakide über sanılsa da amirallerin hakisi ondan aşağı değildir ki muhtemelen Issho k.hakide ondan iyidir bile. Fiziksel güçte aynı şekil. Ama fark meyve. Über meyveleri var adamların ve müthiş kullanımları var. Sabo'da da güzel meyve var ama acemi. Onun daha yolu var, ustalaşması lazım meyvede. Yakında anlaşılacaktır bu amiral ne demek. Issho pasif takıldığı için net anlamadı bazıları. Ki o fragman gösterdi ama yetmemiş.