Luffy Zoro Law ve Kyros ikişer kişi almışlar şu ana dek.Luffy Doflamingo'yuda alırsa 3 kişiyi almış olucak.Sanji'de yemek pişiyormuş bu arada.
Bakalım bizim oğlanın Dof'a son vuruşu nasıl olacak.
Özellikle bazı bölümleri benim gibi türkçe izlemişsen zamanında " lastik lastiiik " demesi ayrı bir saçma geliyorduAnimeye ilk başladığım zaman saldırılara isim vermesi çok saçma gelmişti. Şimdi saldırılara ne isim verecek diye çok merak ediyorum. la insanın fikirleri ne çabuk değişiyor. Acaba ne olur G4'te ki atakların ismi.
Türkçe daha sonra izledim birkaç bölümde katlanılmaz ya alıştığım için karakterlerin seslerine çok acayip oluyor insan.Özellikle bazı bölümleri benim gibi türkçe izlemişsen zamanında " lastik lastiiik " demesi ayrı bir saçma geliyordu
Tam ben yazacaktım he.Law,Zoro,Kyros ikişer ikişer yesin adamları Sanji de ''ay bacağım çatlayacak,ay izin ver saldırayım'' kafasında.Luffy Zoro Law ve Kyros ikişer kişi almışlar şu ana dek.Luffy Doflamingo'yuda alırsa 3 kişiyi almış olucak.Sanji'de yemek pişiyormuş bu arada.
Sevdanın son vuruşunu yapacak Dof"a.Severek dövecek
Bakalım bizim oğlanın Dof'a son vuruşu nasıl olacak.
Aynen orjinal dilde izlemek lazım.Türkçe daha sonra izledim birkaç bölümde katlanılmaz ya alıştığım için karakterlerin seslerine çok acayip oluyor insan.