Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Animeye ilk başladığım zaman saldırılara isim vermesi çok saçma gelmişti. Şimdi saldırılara ne isim verecek diye çok merak ediyorum. la insanın fikirleri ne çabuk değişiyor. Acaba ne olur G4'te ki atakların ismi.

Animeye ilk başladığım zaman saldırılara isim vermesi çok saçma gelmişti. Şimdi saldırılara ne isim verecek diye çok merak ediyorum. la insanın fikirleri ne çabuk değişiyor. Acaba ne olur G4'te ki atakların ismi.
Özellikle bazı bölümleri benim gibi türkçe izlemişsen zamanında " lastik lastiiik " demesi ayrı bir saçma geliyordu :D

Luffy Zoro Law ve Kyros ikişer kişi almışlar şu ana dek.Luffy Doflamingo'yuda alırsa 3 kişiyi almış olucak.Sanji'de yemek pişiyormuş bu arada.
Tam ben yazacaktım he.Law,Zoro,Kyros ikişer ikişer yesin adamları Sanji de ''ay bacağım çatlayacak,ay izin ver saldırayım'' kafasında.

Dasuyan gibi adamları mı almak marifet oldu? Sanji'nin önüne o tarz adamları koysak 10-15 tanesini götürür tek başına.Diğeri de çöp Diamante falan. Kimlerin kimlerle karşılaştığını unutmayın. :artiz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık