Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala ayarım o cansız nesneye meyve yedirme olayına , kılıca meyve yedirmek nedir , hadi yediremiyorsun meyveyi sürttüler mi ne yaptılar, suyunu mu döktüler meyvenin kılıcın üzerine, bunu bi açıklasın Oda.

Terliğe meyve yedirme felan çok acayip birşey bu olay.

Ben hala ayarım o cansız nesneye meyve yedirme olayına , kılıca meyve yedirmek nedir , hadi yediremiyorsun meyveyi sürttüler mi ne yaptılar, suyunu mu döktüler meyvenin kılıcın üzerine, bunu bi açıklasın Oda.

Terliğe meyve yedirme felan çok acayip birşey bu olay.
Hep Vegapunk. :(

Şimdi hadi kılıca zoan yedirdin tamam , peki ya logia yedirseler?
Misal tutup kılıca magma meyvesi yedir ne olacak ?
Zoanda kılıç dile geliyor filim ben diye , ama logia da o imkanda yok.

Zaten kim bb iki meyve yedi dedi ki :flaugh:
Foruma attığın ilk mesajına bak. :S

@Tyr

Belli bir sınırı var ve logia yedirilemez bence.

Ayrıca Teach in sınırlı meyveleri kullanabileceği düşüncem de bu yüzden. Alıp başka birine verebilir ama kendi en basitinden bir logia daha kullanamaz. Kullanmak kısmı için sınırlı meyveler var, ikinci bir meyveyi yiyemez zaten.

kılıca yedirilen fil zoanı gibi buda üstte arkadaşın dediği gibi yüzüğe veya bir aksesuarına yedirmiş olabilir.
Cansız bir varlığa logia meyve yedirilebileceğini yedirilse bile kullanılamayacağını dusunuyorum.
Yalnız şöyle birşey ilabilir. Yüzüğe logia yı yedirirsin sonra da o şeytanın ruhunu H.Haki ile kontrol edip istediğin gibi yönlendirebilirsin. Bu benim düşüncem: )

Ha sen o iki meyve yeme durumunu diyorsun orda bb yedi demiyorum ki ben genelleme yaptım orda animede 2 meyve yemek imkansız falan diyolar ya hani yiyen ölür falan diye o yüzden 2 meyve yiyen ölüyordu dedim ama yinede haklısın yanlış bi üslup kullanmışım uyardığın için teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık