BB niye mera mera nın peşine düşsün ki? :SAcaba BB şimdi Sabo'nun peşine mera mera no mi si için düşer mi ? Devrimcilerle karşı karşıya gelirler mi ?
Şu avatarını değiştir ya.
BB niye mera mera nın peşine düşsün ki? :SAcaba BB şimdi Sabo'nun peşine mera mera no mi si için düşer mi ? Devrimcilerle karşı karşıya gelirler mi ?
+500BB niye mera mera nın peşine düşsün ki? :S
Belki önceden tayfası vardır fakat tayfası katledilmiştir. Ondan sonra yalnız kurt misali takılmaya başlamıştır. Korsan gemilerini kesip biçmiştir :/Mihawkın shibukai olması bir bana mı çok saçma geliyor. Herifin korsanlık namına tek birşeyi yok. Adamın korsanlar dışında birine saldırdığı görülmedi, kaptan değil çünkü tayfası bile yok, korsan bayrağı yok. Neye dayanarak korsan ilan edilmiş? Mihawktan olsa olsa ödül avcısı olur fazlası değil.
Ace'e tayfaya katılması diyaloğu, Burgess'in mera mera no mi için kolezyuma katılması, Luffy ile diyaloğu, bu adam bu meyve de baya ısrarcı belki peşine düşer diye düşünüyorum.BB niye mera mera nın peşine düşsün ki? :S
Sanki özellikle seçilmiş gibi . Sogeking falan yap bari avatarı :/Ace'e tayfaya katılması diyaloğu, Burgess'in mera mera no mi için kolezyuma katılması, Luffy ile diyaloğu, bu adam bu meyve de baya ısrarcı belki peşine düşer diye düşünüyorum.
Nick bulamadım diye bu nicki aldım ve nicki öyle aldık diye de bu resime tabii kaldım. Hepsi bir anda gelişti. Önerin varsa alabilirim.
Sogekingi al bari.Ace'e tayfaya katılması diyaloğu, Burgess'in mera mera no mi için kolezyuma katılması, Luffy ile diyaloğu, bu adam bu meyve de baya ısrarcı belki peşine düşer diye düşünüyorum.
Nick bulamadım diye bu nicki aldım ve nicki öyle aldık diye de bu resime tabii kaldım. Hepsi bir anda gelişti. Önerin varsa alabilirim.
O tipten kaptan, tayfa falan çıkacağını hiç sanmıyorum. Herif duvar gibi.Belki önceden tayfası vardır fakat tayfası katledilmiştir. Ondan sonra yalnız kurt misali takılmaya başlamıştır. Korsan gemilerini kesip biçmiştir :/
Usopp ile avatar da aradım da bu sahneye gülmüştüm diye koyayım dedim.( Usopp' a ait normal bir avatar yok, nick mağduruyum) Bu arada Usopp fanı değilim yanlış anlaşılmasın.Sanki özellikle seçilmiş gibi . Sogeking falan yap bari avatarı :/
Onu bende merak ediyorum Shanks'la takılıyorlarmış bir ara sürekli vs. attıklarına göre,o aralarda bulaşmış gibi korsanlara.Mihawkın shibukai olması bir bana mı çok saçma geliyor. Herifin korsanlık namına tek birşeyi yok. Adamın korsanlar dışında birine saldırdığı görülmedi, kaptan değil çünkü tayfası bile yok, korsan bayrağı yok. Neye dayanarak korsan ilan edilmiş? Mihawktan olsa olsa ödül avcısı olur fazlası değil.