Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar sizce luffy babasiyla yani dragonla bulusucak mi dragon hangi bölümdü hatilamiyorum simdi
ama bi bölümde dragon demisti elbet bir gün yolarimiz kesisicek ve luffy nin annesinin kim oldugun cok
merak ediyorum bunun la ilgili mangada hic bisey gecmiyor sizce luffynin annesi monkey ailesine yakisir belali biri mi garp gibi dragon gibi
luffyni kadesleri gibi hata luffy gibi garp konunun disinda tutabilirsinz cünk o belali biri degil.
ve luffy babasiyla karsilasirsa ne olur bir beklentiniz varmi.?

Arkadaslar sizce luffy babasiyla yani dragonla bulusucak mi dragon hangi bölümdü hatilamiyorum simdi
ama bi bölümde dragon demisti elbet bir gün yolarimiz kesisicek ve luffy nin annesinin kim oldugun cok
merak ediyorum bunun la ilgili mangada hic bisey gecmiyor sizce luffynin annesi monkey ailesine yakisir belali biri mi garp gibi dragon gibi
luffyni kadesleri gibi hata luffy gibi garp konunun disinda tutabilirsinz cünk o belali biri degil.
Mangaka boşuna söyletmez bunu. Tabi ki görüşecekler. Ama ne zaman olur bilinmez. Annesi konusunda da Oda "ölmedi sanırım" demişti yanlış hatırlamıyorsam. Yani ölmedi de tüyo da vermedi. Annesi nasıl çıkar hiçbir fikrim yok.

Karşılaştıklarında ne olur bilemem. Bana göre "nasılsın iyi misin" tarzında geçer. Ama nerede karşılaştıkları da önemli. Bir savaş ortamında karşılaşırlarsa dalarlar direkt. Ama normal bir ortamda karşılaşırlarsa Dragon bir şeyler anlatabilir tahminimce. Tabi bunlar benim tahminlerim. Oda ne derse o olur.

Luffy'nin annesinin Ace'in annesinden bir farki yoktur bence, babasiyla da sonlara dogru gorusecektir. Babasini sallayacagini dusunmuyorum pek.

DB deki Son Goku gibi enerji patlamasından sonra Fiziksel yapısı değişir iyice kaslanır felan. Bedenide kaslarla biraz orantılı büyür ama sanmıyorum Öyle devasa olucağini. Zaten Doffy hızlısın ama güçsüzsün diyor. Güç artışını sağlayacak bir değişim olur

Eiichiro Oda başlığında şöyle bir şey paylaşılmıştı

John Irons: Luffy'nin annesi nasıl biri? O güzel miydi? Ona ne oldu? O, Luffy bebekken öldü mü?

Oda: Ben onun hayatta olduğunu düşünüyorum. Bunun hakkında hala ciddi şekilde düşünüyorum. [Gülüşürler] Ama o hikayede göründüğünde çok sert görünümlü bir kadın olacak. Ve sıkı. Onun güzel bir anne olmasının hiç bir yolu yok. O tipik permalı saçları olan orta yaşlı bir kadın olacak.Ailelerden bahsedilmişken, Nico Robin ve ailesi hakkında bir hikaye yapmıştım. Aslında karakterin belleğinde ki anneyi çizmek benim için bir ilk olmuştu. Bu noktaya kadar, ben asla kan bağlarını çizmemiştim.
Chopper'ın durumunda ise ona oğlum diye hitap ediliyordu ama aralarında bir kan bağı yoktu. Yani ailenizden gelen kanla ilgili değil o yüzden herhangi biri sizi böyle çağırabilir şeklinde bir mesaj verdim." American Shonen Jump (Aralık 2009 )
Kısaca şu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık