Nereden geliyor bu kesinlik?Sanjiler big momla savaşmıyorlar bir sonraki adada Luffyleri bekliyorlar.
Aslında uzatması mesele değil. Yanlış şeyleri uzatması mesele.Jinbei'nin kapak hikayesi 21 bölüm denmemişmiydi yoksa ben mi yazıları yanlış hatırlıyorum. Ordan bile arc'ın nekadar gereksiz uzatıldığını anlıyor insan
Bir sonraki ada zou adası.Sanjilerde oraya gidiyor.Nereden geliyor bu kesinlik?
Yani bigmomın gemiyi halletmiştir şimdiye diyorsun.Bir sonraki ada zou adası.Sanjilerde oraya gidiyor.
Sezar'ın Big Mom'a borcu olduğu için kaçıyorlar.Sanji kim ki bir yonkou'nun koskoca gemisini tek başına halledicek?Yani bigmomın gemiyi halletmiştir şimdiye diyorsun.
Sanji yapar mı yapar ona serbest aldı izniniSezar'ın Big Mom'a borcu olduğu için kaçıyorlar.Sanji kim ki bir yonkou'nun koskoca gemisini tek başına halledicek?
Sen doğru hatırlıyorsun çevirmenin hatası vardı o sayfada 21. kapak hikayesi olacak aslında ama 21 ciltlik kapak hikayesi diye çevirmişler yanlışlıkla.Jinbei'nin kapak hikayesi 21 bölüm denmemişmiydi yoksa ben mi yazıları yanlış hatırlıyorum. Ordan bile arc'ın nekadar gereksiz uzatıldığını anlıyor insan