Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Old garp=yonkou lvl.
Old ray=admiral lvl
Old gaban=admiral lvl
Old wb helathy=yonko lvl
Old wb mf=admiral+lvl
Current luffy=admiral+lvl(stamına sorunu)
Bigmom=admiral lvl(zeka sorunu)
Old sengoku=admiral+-yonko lvl
Kizaru=admiral+-yonko lvl
Kuzan=yonko lvl
Akainu=kk lvl
Dragon=kk+lvl
İmu=god lvl
Kaido=yonko lvl
Shanks=kk lvl
Loki=yonkou lvl
Fujıtora=admiral+lvl
Aramaki=admiral lvl
Özellikle üçü var ki onları tekrar gözden geçir bence.
Birincisi old garpı patates ettiler, patates level oldu. İkincisi kizaru konusundaki husus, muhtemelen yanına birkaç serapim alıp kaydo+mom+lufi+law+kid+oden ve adamlarının bulunduğu adaya gidecekti ki bu kizaruyu en az KK+ seviye yapar, ayrıca sakazuki Oden ve samuraylardan çekindiği için bu da odeni KK+++ seviye yapar(Odeni yaşıyor zannediyorlar). Üçüncüsü ise god level diye bir şey olamaz, bu çok abartılı ve sakıncalı bir söylem.

Bir ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum ama Oda'nın top tier karakterleri çok iyi haki + kılıç/slash yapması artık canımı sıkmaya başladı. Yaratıcılıktan yoksun. Roger'ın tayfası en sıkıcı tayfa gibi duruyor.
Roger>kral haki, kılıç
Rayleigh>kral haki, kılıç
Gaban>kral haki, balta(çok yaratıcı)
Shanks>kral haki, kılıç
Oden>kral haki, kılıç

Xebec de benzer bir şekilde roger gibi dövüşüyor şimdilik. Mihawk ve Zoro tarzı karakterlerin bir anlamı kalmadı.

Haki saçmalığı öncesi Grandline'ı meyvesiz, kendi gelişim ve yetenekleriyle fetheden bir tayfa fikri oldukça badass hissettiriyordu. Şimdi tam tersi gibi hissettiriyor zaten meyve kullanıcılarına karşı avantajlılarmış.

Shanks'in tayfası da benzer bir şekilde olacak gibi.(umarım olmaz)

Mistik zoan meyveleride benzer bir şekilde tembel hissettiriyor.

Eskiden karakterler meyveye sahip olmasalar bile yaratıcı eğlenceli yeteneklere sahip olurlardı jango,miss goldenweek, enel'in priestleri, Don Krieg vs.

Son düzenleme:
Bir ben mi öyle hissediyorum bilmiyorum ama Oda'nın top tier karakterleri çok iyi haki + kılıç/slash yapması artık canımı sıkmaya başladı. Yaratıcılıktan yoksun. Roger'ın tayfası en sıkıcı tayfa gibi duruyor.
Roger>kral haki, kılıç
Rayleigh>kral haki, kılıç
Gaban>kral haki, balta(çok yaratıcı)
Shanks>kral haki, kılıç
Oden>kral haki, kılıç

Xebec de benzer bir şekilde roger gibi dövüşüyor şimdilik. Mihawk ve Zoro tarzı karakterlerin bir anlamı kalmadı.

Haki saçmalığı öncesi Grandline'ı meyvesiz, kendi gelişim ve yetenekleriyle fetheden bir tayfa fikri oldukça badass hissettiriyordu. Şimdi tam tersi gibi hissettiriyor zaten meyve kullanıcılarına karşı avantajlılarmış.

Shanks'in tayfası da benzer bir şekilde olacak gibi.(umarım olmaz)

Mistik zoan meyveleride benzer bir şekilde tembel hissettiriyor.

Eskiden karakterler meyveye sahip olmasalar bile yaratıcı eğlenceli yeteneklere sahip olurlardı jango,miss goldenweek, enel'in priestleri, Don Krieg vs.
Kesinlikle katılıyorum.haki zaten berbat bir güç sistemi.çeşitliliği ve yaratıcılığı yok ediyor.keşke bu haki yerine altı stilden,meyvelerden,veya çeşitli ekstra özelliklerden devam etseydi.haki logia'lara vurmayı bir de güçsüzleri bayıltmayı sağlayan bir güç olarak kalsaydı keşke

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık