Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Garp'a dair analizimi şu sözler ile,özetlemek istiyorum: "Dünyamdaki sorunları ben yaratmadım... Onlara katılmıyorum ve eğer dünyanız mükemmelse ve gördüğünüz her adaletsizlikle savaşıyorsanız sizi takdir ediyorum. Maalesef bunun için gereken güce sahip değilim. karşımdaki delilerle, katillerle ve canavarlarla savaşıyorum çünkü kontrol edebildiğim tek şey bu. Ve hayatımın sonunda Tanrı'nın huzurunda yargılandığımda, elimden gelenin en iyisini yaptığımı ve bu dünyayı daha iyi bir yer olarak bıraktığımı bilmesini umuyorum."

Garp, Dünya Hükümeti'nin yozlaşmış olduğunu biliyor, ancak tüm gücüyle bile dünyanın sorunlarını çözemeyeceğini de biliyor. kazanabileceği ve kontrol edebileceği savaşlarda savaşıyor çünkü elinden gelenin en iyisini yapmanın en iyi yolunun bu olduğuna inanıyor. Garp, birçok kişinin söylediği gibi Dünya Hükümeti'ni ele geçirseydi, Nika olmadan neredeyse kazanılması imkansız bir savaş olduğu görüldüğü için kaybederdi. Garp, dünyayı kurtaramayacağını biliyor, bu yüzden kurtarabileceği herkesi kurtarıyor.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık