Adam az daha kalsa eriticek kafalarını
seride her 1 sayı atladığında bu sahnede akainu daha da büyüyor.
Bu adama neden kutsal ejder köpeği denmiyor da Garp'a deniyor anlamıyorum.
seride her 1 sayı atladığında bu sahnede akainu daha da büyüyor.
Hepsi köpek ama Garp daha büyük köpek.Bu adama neden kutsal ejder köpeği denmiyor da Garp'a deniyor anlamıyorum.
Öyle ama Gorosei'ler bize karşı gelme.Onurun önemsiz diyorlar.Aslında burada filo amirali olduğu için bizzat bize köpek olmaya kabul etmiş birisn bu yüzden bize karışma hakkın yok.Garp bizzat onlardan emir aldığını görmedik.Akainu Ohara halkı bizzat kendisi katleden kutsal ejderlden bir farkı olmayan adamdır.Garp'a gelirsek Kutsal ejder köpeği Kong ona oraya git diyor.Garp'ın bizim çevirizde dediği şu:Banane onlardan.Ancak Akainu paşa direk gider eminim.Oradaki halkı da katleder.Tekrar ediyorum Garp G-5'deki denizciler gibi kutsal ejderleri takmayan ve bulaşmayan birisidir.Hepsi köpek ama Garp daha büyük köpek.
Misal Akainu Goruseiyi elestiriyor, yüzlerine hakaret ediyor. Garp ne zaman böyle bir eylem yapar o zaman değerlenir. Yoksa aynı haltın farklı tonu hepsi.
Çünkü Garpın Acein ölümüne göz yumup sisteme kafa tutmamasından kaynaklanıyor.Bu adama neden kutsal ejder köpeği denmiyor da Garp'a deniyor anlamıyorum.
garp bu dediğini yapsa sisteme kafamı tutmuş olucak yoksa halkın korkulu rüyası beyazsakal korsanlarının 2.tümen komutanının kurtulmasındaki suçlu korsanalara yardım eden bir ordu ihanetçisimi bence bu kısmı iyi düşünün.Çünkü Garpın Acein ölümüne göz yumup sisteme kafa tutmamasından kaynaklanıyor.
Şimdi içerde bazı kötü pislikleri bilmene rağmen hala sırf onları etkilemesin diye sususyorsan bu seni iyimset etmez. Garp ekin ol çok şey biliyor ama susuyorgarp bu dediğini yapsa sisteme kafamı tutmuş olucak yoksa halkın korkulu rüyası beyazsakal korsanlarının 2.tümen komutanının kurtulmasındaki suçlu korsanalara yardım eden bir ordu ihanetçisimi bence bu kısmı iyi düşünün.
denizci olmak günah değildir veya kimseyi otomatik suçlu yapmaz kimlere suçlu dersin mesela denizci olup saturnun emirlerine uyarak bonneyi kafasından vurmak üzre olan denizcilere suçlu dersin veya kutsal ejderlerin sözünü dinleyip insan katleden yakalyan kişilere suçlu dersin ama gidipte buna benzer davranışlarda bulunmayan denizcilere suçlu hükümet yalakası gibi ithamlarda bulunamazsın.
Sadece garp değil rogerlarda beyazsakallarda biton şey biliyor shanks belki dahadaçok şey biliyor ama susuyorlar burda serinin ayrılan tek adamı dragondur zaten kendisi ideoloji olarak serinin zirve ismidir diğer karakterlerin hükümete karşı bi aksiyonu yok garpın denizciler içinde olup ses çıkarmaması diğerlerinden ayrıbi muamele gösterilmesini gerektirmiyor.Şimdi içerde bazı kötü pislikleri bilmene rağmen hala sırf onları etkilemesin diye sususyorsan bu seni iyimset etmez. Garp ekin ol çok şey biliyor ama susuyor