WB kadar aldı dedim mi yani?Garp, off-panel hasar aldı demedin mi yani?![]()
WB kadar aldı dedim mi yani?Garp, off-panel hasar aldı demedin mi yani?![]()
Wb kadar aldı demek istemediysen, belirtmene de gerek yoktu. Tiç'in oradaki adamların çoğu hasar vermekten uzak isimlerdi. Kuzan dışında bir tek Shiryu vardı, onu da çabucak ortadan kaldırmıştı zaten.WB kadar aldı dedim mi yani?
WB konusunda değindiğim WB'nin off panel aldığı hasarların hepsi sayılmasıydı. MF savaşında WB'nin yediği hasarları saysan hiçbir yerde o rakamların yanına yaklaşamazsın. Onların içinden de önemli olanlar Akainu'nun ataklarıydı. Bir de Squardo sayılabilir. Diğerleri boş beleş sırf rakamdan oluşan ataklar. WB'nin hasarları kim verdi sanıyorsun Tiç'in oradaki adamlardan daha güçlü fodder denizciler mi?Wb kadar aldı demek istemediysen, belirtmene de gerek yoktu. Tiç'in oradaki adamların çoğu hasar vermekten uzak isimlerdi. Kuzan dışında bir tek Shiryu vardı, onu da çabucak ortadan kaldırmıştı zaten.
Squardo'da mental hasarı unutuyorsun. Babacığına vurdu orada. Wb kaç senelik evlatlarına gereken güveni verememişken, Garp 2 senelik çocuklara daha fazla sevgi ve güven vermiş.WB konusunda değindiğim WB'nin off panel aldığı hasarların hepsi sayılmasıydı. MF savaşında WB'nin yediği hasarları saysan hiçbir yerde o rakamların yanına yaklaşamazsın. Onların içinden de önemli olanlar Akainu'nun ataklarıydı. Bir de Squardo sayılabilir. Diğerleri boş beleş sırf rakamdan oluşan ataklar. WB'nin hasarları kim verdi sanıyorsun Tiç'in oradaki adamlardan daha güçlü fodder denizciler mi?
Garp çocuklarının iradesine sahip çıkacak yüreğe bile sahip değilken Wb MF'nin girişinde "emri ben verdim dimi Marco" diye resti çekiyor. Garp o sıra "hüğğühğhğh niye kırsın ıldıhn ühühğğhğhğ" diye zırlıyordu.Squardo'da mental hasarı unutuyorsun. Babacığına vurdu orada. Wb kaç senelik evlatlarına gereken güveni verememişken, Garp 2 senelik çocuklara daha fazla sevgi ve güven vermiş.
Çocuklarının iradesine sahip çıkmasa istediklerini yapmalarına izin vermezdi. Garp çocuk kaçırmıyor bu arada, ya da birisi yanında çocuk bıçaklamışken hiçbir şey olmamış gibi davranmıyor. Çocuk mevzusundan eksi yiyecek karakter başkaları.Garp çocuklarının iradesine sahip çıkacak yüreğe bile sahip değilken Wb MF'nin girişinde "emri ben verdim dimi Marco" diye resti çekiyor. Garp o sıra "hüğğühğhğh niye kırsın ıldıhn ühühğğhğhğ" diye zırlıyordu.
Garp daha kendi torununa sevgi ve güven vermemiş. Ace'i denizciler idam ediyor ve Luffy, Dedem böyle bir şeye izin vermez diyemiyor xDGarp çocuklarının iradesine sahip çıkacak yüreğe bile sahip değilken Wb MF'nin girişinde "emri ben verdim dimi Marco" diye resti çekiyor. Garp o sıra "hüğğühğhğh niye kırsın ıldıhn ühühğğhğhğ" diye zırlıyordu.
Oden'in, Kinemon'Un Hiyori'nin gözleri yaşlı okudu bu yorumu.Garp daha kendi torununa sevgi ve güven vermemiş. Ace'i denizciler idam ediyor ve Luffy, Dedem böyle bir şeye izin vermez diyemiyor xD
Ace çok büyük terörist ya ondandır hahaha alskdjlasjdlsakd
Eeee tüm olaylar gözünün önünde yaşananlar utansın haa biz o konuda WB'nin hakkını verdik sen Garp'a ne dedin bir şey duymadıkOden'in, Kinemon'Un Hiyori'nin gözleri yaşlı okudu bu yorumu.![]()
O izin veriyor muhabbeti de lafta kalıyor işte. Mf'de ziril ziril ağlıyordu. Köpek gibi pişman olmuş belliÇocuklarının iradesine sahip çıkmasa istediklerini yapmalarına izin vermezdi. Garp çocuk kaçırmıyor bu arada, ya da birisi yanında çocuk bıçaklamışken hiçbir şey olmamış gibi davranmıyor. Çocuk mevzusundan eksi yiyecek karakter başkaları.
Wg işlenmeye başladıkça nasıl bir düzenin kapı bekçiliğine soyunduğu da netleşiyor.Garp daha kendi torununa sevgi ve güven vermemiş. Ace'i denizciler idam ediyor ve Luffy, Dedem böyle bir şeye izin vermez diyemiyor xD
Ace çok büyük terörist ya ondandır hahaha alskdjlasjdlsakd