Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Roger vs tüm tayfası olsun yine Roger kazanır , benzeri Shanks için de geçerli . Bu adamların kulvar farklı . Kaido , Teach ve Bigmom da benzer şekilde tek başına tüm tayfasını yenebilir diye düşünüyorum.
Şimdi Ray ile Gaban oldukça güçlü resmedildikleri için,su anda ikisinin Roger'ı alabileceğini düşünmek normal.Eğer bir gün Roger Fb'si görürsek ve Roger gerçekten aşmış bir gucteyse o zaman dediğin olabilir.

Bence değildir.Ray direk karasakala kılıcıyla gözdağı vermişti.Kuzan gücü yetmeyeceğini bildiğinden bunu tayfası üzerinden yapıyor harcarım tehditi gibi.Ray’i fazla hafife alıyorsun.
Ray Kizaru’ya karşı üstün gelememişti. Üstelik hemen yorulmuştu. Prime Halleri güçlü olsun tamam da bunlar güçten düştü artık bir zahmet.

Ray sonrasında Karasakal’ı yenemeyeceğini söylemişti. Karasakal’ın tayfası taşlaşmıştı yani Ray ile dövüşse zarara girerdi.

Asıl Gaban ne sergiledi? :D Garp'ı saymayıp, Wb falan demişsin bir de...

Shiryu'nun bitiriciliği de övüyordun gerçi. 🤭
Hepsinden dedim. Sonra Keko'nun listeye ekleme yaptım.

Gaban yol üstü ölümsüz bir şövalyeyi harcıyor hiç zaman harcamadan. Adam direk fiş çekme odaklı gitti. İşin gücün algı.

Shiryu adını bile unuttuğum WB'yi yaralayan adamdan daha güçlüdür o yüzden daha güçlü ataklar yapar diye savundum. Yoksa her kılıç darbesini aynı klasmana mı koyuyorsunuz?

Hepsinden dedim. Sonra Keko'nun listeye ekleme yaptım.

Gaban yol üstü ölümsüz bir şövalyeyi harcıyor hiç zaman harcamadan. Adam direk fiş çekme odaklı gitti. İşin gücün algı.

Shiryu adını bile unuttuğum WB'yi yaralayan adamdan daha güçlüdür o yüzden daha güçlü ataklar yapar diye savundum. Yoksa her kılıç darbesini aynı klasmana mı koyuyorsunuz?
Diğerleri o şövalyeyle karşılaştı da mı karşılaştırma yapıyorsun? :D

Kimse hepsini aynı klasmana sokmuyor da işine geldiği gibi yazan sensin. Garp'ta off-panel sahneler üzerinden Wb kadar hasar almış olabileceğini de ima ediyordun. Fakat nedense çatı dövüşünde Kaido'dan tek hasar alan Luffy diyordun.

Diğerleri o şövalyeyle karşılaştı da mı karşılaştırma yapıyorsun? :D

Kimse hepsini aynı klasmana sokmuyor da işine geldiği gibi yazan sensin. Garp'ta off-panel sahneler üzerinden Wb kadar hasar almış olabileceğini de ima ediyordun. Fakat nedense çatı dövüşünde Kaido'dan tek hasar alan Luffy diyordun.
Çünkü hasar yemiyor diye şikayet edenler Luffy hariç olanlardi. Garip bir tartışma üslubun var. Nedense hep alakasız konulardan sürekli bahsediyorsun. Ayrıca benim hakkımda şöyle dedim diye ithamda bulunacaksan bundan sonra o mesajımı bul öyle destekli bir şekilde atfını yaparak bunu iddia et. Çünkü çok algı kasıyorsun.

Çünkü hasar yemiyor diye şikayet edenler Luffy hariç olanlardi. Garip bir tartışma üslubun var. Nedense hep alakasız konulardan sürekli bahsediyorsun. Ayrıca benim hakkımda şöyle dedim diye ithamda bulunacaksan bundan sonra o mesajımı bul öyle destekli bir şekilde atfını yaparak bunu iddia et. Çünkü çok algı kasıyorsun.

Garp, off-panel hasar aldı demedin mi yani? 🤔

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık