Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

korsanlar kralı gol d. roger, kara kral silver rayleigh ve dağ yiyen scopper gaban...

isterse tek başına kaido gücünde 100 kişiyle aynı anda dövüşmüş olsun, dağ yiyen unvanı çok tırt bir unvan ya... oda tam olarak şu muameleden çekmiş gaban'a:

B. haki değilse daha vahim zaten. Mihawk'ta h. haki görünmüyor. Kullanılan teknikle alakalı olabilir. Shanks Kid'e hayvan gibi hakiyle saldırdı ama o haki kralın hakisiydi. Keza Roger, WB'ye h. hakiyle saldırıyor. Bir şeyin olması ona yükleneceğin anlamına gelmiyor ki. Böyle adamlar muhtemelen h. hakiye ağırlık veriyor. Mihawk'ın kılıcında niye çentik yok mesela? Belli ki hayvan gibi b. hakisi var ve bunu savaşta çok aktif kullanıyor. Yoğunluk farkı olabilir, teknik farkı olabilir vs. Tek başına seviye bir şey ifade etme

[/QUOT

Görünmüyor mü? Çıkması en garanti isimlerden birisi de neyse. @Alpamis'le sanırım bunu geçenlerde konuşmuştuk. Salt güçle alakalı olduğunu sanmıyorum, her şeyin nefesiyle alakalı olabilir.

@William cutting

Nesneler, hakiyi emcüklüyor. Bunu Joy Boy'un nesneye haki gömmesiyle anladık. Keza Enma da haki çekiyor. Çünkü onların da ruhu var. Tam da bu sebepten meyve de yiyebiliyorlar. Bana sorarsan mesele özümsedikleri hakiyle hemhâl olmalarından ibaret. Bu da muhtemelen b. haki koka. Dikkat edersen koka yoğun kullanılan bir şey değil. Bilhassa baba adamlar kullanmıyor. B. haki genel bir ifade. Muhtemeldir ki kokaya abanan ve sağlam hakisi olan abilerde oluyor. Tabii uzun süreler sonunda. Her şeyin sesi falan bence çok alakasız ve basit kalır. Bunun haki seviyesine ve tabii yoğunlaşmaya delalet olduğunu tahmin ediyorum.

@William cutting

Nesneler, hakiyi emcüklüyor. Bunu Joy Boy'un nesneye haki gömmesiyle anladık. Keza Enma da haki çekiyor. Çünkü onların da ruhu var. Tam da bu sebepten meyve de yiyebiliyorlar. Bana sorarsan mesele özümsedikleri hakiyle hemhâl olmalarından ibaret. Bu da muhtemelen b. haki koka. Dikkat edersen koka yoğun kullanılan bir şey değil. Bilhassa baba adamlar kullanmıyor. B. haki genel bir ifade. Muhtemeldir ki kokaya abanan ve sağlam hakisi olan abilerde oluyor. Tabii uzun süreler sonunda. Her şeyin sesi falan bence çok alakasız ve basit kalır. Bunun haki seviyesine delalet olduğunu tahmin ediyorum.
Koka nasıl yoğun kullanılan bir şey değil? Silahlarına kral haki ekleyen herkes koka da ekliyor. Roger, Wb, Zoro hatta Luffy bile yumruklarına çoğunlukla ekliyordu.

Sahnelere bakalım mesela; Oden, Roger, Wb Zoro eklemiş. Big mom ve Luffy yumruklarına eklemiş.

Her şeyin sesi değil zaten nefesi, Zoro maddelerin özüne kadar duyuyordu onunla Arabasta'da... Asıl bu daha mantıklı. Öbür türlü herkes yoğun haki kullanıyor, herkes yapardı. Salt güçten bağımsız özel durum olmalı. Haa Oda bunu yapmaz tabi. Diğerlerinin yapamadığına dair mantıklı bir açıklama bile getiremeyecek.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık