Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Hani zayıflamamıştı Shiryu kılıcı etki etmemişti bir karar verin.Bak sayfanın üstünde adam sinek ısırığı diyor.Şimdi öyle mi böyle mi kendinizle çelişmeyin.
ruhunu teslim etmiyor ama etkiliyor tabiki delinip etkilenmicek hiçbi karakter yok evrende garpın acı toleransı yüksek olduğu için iyi tepki veriyor sadece morgan garpı kesincede ne kadar güçsüz biri dahi olsa morgan,boydan kesik sonuçta garp hissetmiyordu ve delinip içli dışlı dondurulunca dahi gülüyordu bu adam sonuçta. etkilenmese bence oda bukadar garp zayıfladı yenicekseniz şuan yenebilirsiniz gibi sözler söyletmezdi korsanlara.

King sanki bir ara benim hocam MW diye söyleniyordu. Reis yaptığın şu yorumla King'in dediğini doğrulamış oldun. :D
Boş yorum yapmayın konuyla ne alakası var sen çok biliyorsun diye ben mi saçmalamış oluyorum o zaman bu forumda tartışanların yarısı saçmalıyor.
Tek kılıç darbesine neredeyse ölüyordu la adam, kağıttan kaplan çıktı:hhh:
@Millennium Wizard ters ayakta yakalanmışsın, gg.
Hiç etkilememiş diyorlar etkilediyse de yine Garp fark atmış diyorlar ortak bir fikir birliğine de varamamış Garpçılar herkes ayrı telden çalıyor. :) Ters ayak mı neyi kastettin açarsan ? :hmm:

Boş yorum yapmayın konuyla ne alakası var sen çok biliyorsun diye ben mi saçmalamış oluyorum o zaman bu forumda tartışanların yarısı saçmalıyor.

Hiç etkilememiş diyorlar etkilediyse de yine Garp fark atmış diyorlar ortak bir fikir birliğine de varamamış Garpçılar herkes ayrı telden çalıyor. :) Ters ayak mı neyi kastettin açarsan ? :hmm:
Kılıç sanki iç organları yakıyormuş gibi kılıcı sokanın güçlerini kıyaslıyorlar :hhh:
Neyse, Garp'çılara karşı cephe almak pek doğru bir tavır değil, duygusal insanlar:dddd

@Miyata Ichiro Garp Gaban ve Ray ikilisini aynı anda yenebilir mi ?
Gaban'ın seviyesini görmek lazım bence bunun net yanıtı için reis. Fakat Roger daha güçlüydü bence Garp'tan. Hasta haliyle bile prime wb'ye denk gittiğini düşünürsek hele. Şöyle söyleyeyim eğer Gaban Ray ile aralarında sadece 1-2 tık oynayacak kadar güçlüyse Garp bile olsa alamayabilir. Sen ne düşünüyorsun ?

Sakin reis, ben King'in yorumlar saçma demedim ki, benzetme yaptım sadece yoksa King'in yorumlarını saçma mı buluyorsun sen? :bilmem:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık