Her şey geçtim Zoro ile Sanji’yi aynı keyefeye koymuş. Zoro sağlam abansa Sanji’nin leşi çıkar şu saatten sonra.Shanks ve Kaido 5 Amirali hoplatır mı ne diyordu. Luffyci ve Shanksçı işte ya.
Mesela Wano sonu Sanci neye göre Yc+ seviyeye çıkmış? Kuin'i yendiği için mi? Peki, Kaido'ya yara veren ve Yc1 King'i yenen Zoro ne seviyeye çıktı, o da mı aynı? Luffy, Kata'yı yendikten sonra sağ kol seviyesi oldu demiştik, Zoro'nun durumu da o. Zorlansa da çoğunu yener artık. Sanci ise YC2 işte. Uçmaya gerek yok.Adam amiralli it köpek etti, Shiryu amiral seviye demiyorsan Sanji’ye karşı şansı yok diyor, bir de tarafsız değilim diyor.
Zoro, Gunko'nun bandajları açarsa zevkten ölürüm. Şu arc bunu yapması yeterli.Zoro veya Sanci kısmetten aldığı alternatif akım biçimindeki haki yüzünden paralize olmazlar bu ark sonu
Kaçtın gibi.
Cevap verdik zaten tarafsız dostum. Sana beğendiremedik. Kizaru iki ciddileşince yerde paspas ettiği Sanji amiral seviyesine göz kırpıyormuş ya sana ne desek olmuyor o yüzden.
Elbaf'tan sonra Amiral seviyesine göz dikerler diyorum. Elbaf'taki kapışmalar bitecek sonraki rakipleri amiral olur diyorum. Tam olarak nereyi anlamadın?Cevap verdik zaten tarafsız dostum. Sana beğendiremedik. Kizaru iki ciddileşince yerde paspas ettiği Sanji amiral seviyesine göz kırpıyormuş ya sana ne desek olmuyor o yüzden.
Sonraki rakipleri büyük ihtimal Karasakal tayfasından olacak. Sen Bb tayfasındakileri küçümsüyordun. Şimdi amiral mi oldular? Sanji’nin seri sonunda Kizaru ayarında biri ile dövüşeceğini zannetmiyorum.Elbaf'tan sonra Amiral seviyesine göz dikerler diyorum. Elbaf'taki kapışmalar bitecek sonraki rakipleri amiral olur diyorum. Tam olarak nereyi anlamadın?
Kaçmadım ya. Şu yazdığına nasıl cevap vereyim, düşünsen kendinde bulursun; o ayar biri ile kapışır Sanji.ama o seviye birisiyle dövüşmeyecek Sanci de mi Yonko üstü olacak?
Sen güncel Sanji’yi de abarttın zaten mevzu oradan çıktı, Amiral dışı bir şey yapamaz diye Shiryu’yu küçük gördün, ben de sana güncel Shiryu’nun Sanji’den güçlü olabileceğini anlattım. Sonra işi Elbaf sonrasına çektin.Elbaf'tan sonra Amiral seviyesine göz dikerler diyorum. Elbaf'taki kapışmalar bitecek sonraki rakipleri amiral olur diyorum. Tam olarak nereyi anlamadın?
Wano'da kapışmadı yine aynı seviyeye çıkardın. Mihawk'ın bile Yonko seviyeye olmaması olası, o seviyelerde kaç tane karakter var da dövüşecek. Wano'daki hesaplamana bakarsak Gorosei yenerse de Yonko üstü diyeceksin.Kaçmadım ya. Şu yazdığına nasıl cevap vereyim, düşünsen kendinde bulursun; o ayar biri ile kapışır Sanji.