Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Adam amiralli it köpek etti, Shiryu amiral seviye demiyorsan Sanji’ye karşı şansı yok diyor, bir de tarafsız değilim diyor.
Mesela Wano sonu Sanci neye göre Yc+ seviyeye çıkmış? Kuin'i yendiği için mi? Peki, Kaido'ya yara veren ve Yc1 King'i yenen Zoro ne seviyeye çıktı, o da mı aynı? Luffy, Kata'yı yendikten sonra sağ kol seviyesi oldu demiştik, Zoro'nun durumu da o. Zorlansa da çoğunu yener artık. Sanci ise YC2 işte. Uçmaya gerek yok.

Big Mom'ı indiren Kid ve Law bile amiral seviyesinden uzak şu an. Karşılarına sağ kol çıksa uyanış falan kullanmak zorunda kalabilirler. Amiral seviyesi cidden küçümseniyor. Yukarıda yazdım, tekrar yazayım bizimkilerin Elbaf'ta dövüşeceği bile garanti değil. Shamrock ve Luffy de olabilir sadece. Zoro en fazla kılıç çarpıştırır. Sanci de uzakta ve zaman atlaması sonrasında her arc dövüş çizilmiyor ona, Kuin'den önce son dövüşünü 14 sene önce thriller bark'ta mı neydi. Neye göre seviye atlayacaklarmış?

Zoro veya Sanci kısmetten aldığı alternatif akım biçimindeki haki yüzünden paralize olmazlar bu ark sonu 🤫 😉
Zoro, Gunko'nun bandajları açarsa zevkten ölürüm. ;) Şu arc bunu yapması yeterli. :bilmem:

@William cutting @Montana @Mewtwo birbirinizi etiketlemeye devam beyler.:sapkali:Cevabınız olduğunda yazın.
Kaçtın gibi. 🏃‍♂️

Cevap verdik zaten tarafsız dostum. Sana beğendiremedik. Kizaru iki ciddileşince yerde paspas ettiği Sanji amiral seviyesine göz kırpıyormuş ya sana ne desek olmuyor o yüzden.
Elbaf'tan sonra Amiral seviyesine göz dikerler diyorum. Elbaf'taki kapışmalar bitecek sonraki rakipleri amiral olur diyorum. Tam olarak nereyi anlamadın?

Elbaf'tan sonra Amiral seviyesine göz dikerler diyorum. Elbaf'taki kapışmalar bitecek sonraki rakipleri amiral olur diyorum. Tam olarak nereyi anlamadın?
Sonraki rakipleri büyük ihtimal Karasakal tayfasından olacak. Sen Bb tayfasındakileri küçümsüyordun. Şimdi amiral mi oldular? Sanji’nin seri sonunda Kizaru ayarında biri ile dövüşeceğini zannetmiyorum.

Sen güncel Sanji’yi de abarttın zaten mevzu oradan çıktı, Amiral dışı bir şey yapamaz diye Shiryu’yu küçük gördün, ben de sana güncel Shiryu’nun Sanji’den güçlü olabileceğini anlattım. Sonra işi Elbaf sonrasına çektin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık