Öyle bir şey demedi.karasakalı yenerdim gibi bişey diyor ondan ötürü muhtemelen öyle demiştir
Öyle bir şey demedi.karasakalı yenerdim gibi bişey diyor ondan ötürü muhtemelen öyle demiştir
artık çok yaşlıyım karasakalı yenemem diyorya hani genç olsam yenerdim gibi bi anlam çıkıyor.Öyle bir şey demedi.
Kara Sakal'ın bir şekilde özel bir durumu da var, ben bunu kabul ediyorum, kağıt üzerinde çok çok güçlü olması lazım zaten ona da bir şey dediğim yok ama şu an baktığımızda bizim tayfadan güçlü durmuyorlar. Bugün kapışsalar bizim tayfa yer onları(Aokiji'yi ayrı tutuyorum). En olası kapışmaları ise Elbaf sonrasına kalacağı için bizimkilerin fark atması lazım onlara. Şu an bile denklerken Sanji'ye diş geçirecek kimse yok orada(Aokiji hariç.)Bu durum Karasakal'ın güçsüz olmasından değil dikkatsiz savaşmasından kaynaklanıyor. Bir kere hasar yedi sonra Law'un önüne geldiği gibi savaşı bitirdi. Bepo'nun Sulong formu ile Law'u kurtarması çok kafaya takılacak bir sahne değil. Big Mom'da tankla kaçan Chopper ve Usopp'u yakalayamıyordu. Benzer işler.
Net seviye belirtmiyorsan uzatmaya gerek yok derim.Shiryu Magellan’ın seviyesindeydi sonra üzerine de bir meyve yiyip daha da güçlendi. Magellan bile Sanji’ye zorluk çıkarabilecek bir rakip, doğal olarak Shiryu’yu Sanji’den üstte görüyorum.
Bizim bebeler Canavar.law 3 milyarlık kaptan zoro ve sanjinin çok daha üstünde gura gurayla eşit çarpışıyor bu gura gura mf old wbnin gücünün tamamıydı
Belirttim ya.Kara Sakal'ın bir şekilde özel bir durumu da var, ben bunu kabul ediyorum, kağıt üzerinde çok çok güçlü olması lazım zaten ona da bir şey dediğim yok ama şu an baktığımızda bizim tayfadan güçlü durmuyorlar. Bugün kapışsalar bizim tayfa yer onları(Aokiji'yi ayrı tutuyorum). En olası kapışmaları ise Elbaf sonrasına kalacağı için bizimkilerin fark atması lazım onlara. Şu an bile denklerken Sanji'ye diş geçirecek kimse yok orada(Aokiji hariç.)
Net seviye belirtmiyorsan uzatmaya gerek yok derim.
Bizim bebeler Canavar.
Bizim tayfa Wano'da baya seviye atladı ama Egghead'de gördüğümüz kadarıyla Zoro ve Sanji'nin amiral seviyesinden uzak olduğu belliydi. Zoro Lucci ile falan uğraşıyordu hâlâ. Aokiji'ye karşı şans vermiyorum şu an ikisine de. Onun dışında Karasakal tayfası gözüne çok güçlü gözükmemiş olabilir ama kapışsalar kolay bir zafer alamaz bizimkiler. Shiryu King'in falan üstündedir muhtemelen. Zoro için zorlu bir rakip olur. Burgess'da Queen'den güçlü çıkar artık. Bu saatten sonra bizimkilerle karşılaştıklarında güçsüz resmedilmezler. Bu tayfa Garp'a karşı durmayı başardı sonuçta öyle yada böyle.Kara Sakal'ın bir şekilde özel bir durumu da var, ben bunu kabul ediyorum, kağıt üzerinde çok çok güçlü olması lazım zaten ona da bir şey dediğim yok ama şu an baktığımızda bizim tayfadan güçlü durmuyorlar. Bugün kapışsalar bizim tayfa yer onları(Aokiji'yi ayrı tutuyorum). En olası kapışmaları ise Elbaf sonrasına kalacağı için bizimkilerin fark atması lazım onlara. Şu an bile denklerken Sanji'ye diş geçirecek kimse yok orada(Aokiji hariç.)
Kutsal şövalyelerin geneli ortalamadır, Shamrock Yonko-Amiral gücünde çıkarsa sırıtmaz.Amiraller>Gorosei
Shichiler>Kutsal Şövalye
Bana göre.
Denizciler ve Shichiler 4 Yonko oluşumuna denk oluyor. Gorosei ve Kutsal Şövalye bunlardan güçlüyse o zaman Hükümet 8 Yonko tayfasından güçlü mü oluyor?
@Montana @FrostPale
Shamrock'u karşılayacak işte Shichiler tarafında da Mihawk var.Kutsal şövalyelerin geneli ortalamadır, Shamrock Yonko-Amiral gücünde çıkarsa sırıtmaz.
Shamrock dışındaki Kutsal Şövalyeler'den pek beklentim yok benim, devrim ordusu kumandanların rakipleri olurlar muhtemelen.Amiraller>Gorosei
Shichiler>Kutsal Şövalye
Bana göre.
Denizciler ve Shichiler 4 Yonko oluşumuna denk oluyor. Gorosei ve Kutsal Şövalye bunlardan güçlüyse o zaman Hükümet 8 Yonko tayfasından güçlü mü oluyor?
@Montana @FrostPale
Youtube'daki global kesim Kutsal Şövalyelere Denizcilerin tamamını aldırmışlar. Denizci tarafı her zaman küçümseniyor nedense.Shamrock dışındaki Kutsal Şövalyeler'den pek beklentim yok benim, devrim ordusu kumandanların rakipleri olurlar muhtemelen.