Yc3 yaklaşamayan adam bir zahmet yc4 etsin ama. Ben öyle aralarında aşırı büyük fark görmediğim için yc4 dedim.
Luffy meyvede ustalaşıyor. Meyveyi yediği an hayvan gibi seviyelere çıkmıyor. Sen kendin diyorsun ustalaşınca bu seviyelere çıkar diyorsun. Fujitora içinse farklı. Adam zaten meyvesinde usta değil. Senin mantığınla Fuji meyveyi yedikten sonra bir anda 3 seviye lig atlıyor.
Ayrıca Devrimci komutanlarının en güçlü ikinci adamı bu. Meyveyi yediğinde bile yc2 seviyesinde olduğunu düşünüyorsan neden tartışıyoruz ki. Bence uzatmanın anlamı yok çünkü sen amiralleri herhalde yc2-yc1 seviyelerine yakın görüyorsun. Ben ise yonkoulara yakın görüyorum. senin anlattıklarından böyle bir anlam çıkıyor. Benim için Bir amiral odağını tamamen dövüşe verdiğinde yc2 bir adamı duman eder. Sabo'nun duman edilmeme sebebi sağ kol üstü olmasıydı.
Marineford zaten denizcilerin kazandığı bir taraftı. Adamlar sakatlanmadılar bile ki Shanks gelmeseydi toplu katliam olacaktı orada. Kurtulamayacaklardı. Denizci tarafı net üstündü yani. Ayrıca toplu bir savaş olduğu için uğraşmaları normal. 1vs1 atmıyorlar sonuçta ama eğer Shanks tarafı gelmeseydi denizciler kalan korsanlarında içinden geçecekti.
Yaklaşamayan? O seviyeye yaklaşana sağlam meyve verirler amiral olur dedim diye hatırlıyorum.
Yaklaşamasa amiral olmazdı. Onu da yeni amiraller için dedim zaten. Akainu veya aokiji’den bahsediyor olsak ben de yonkoulara daha yakın olur diyeceğim de fujitora bu.
Sanji bi gen uyandırdı hasar bırakamadan yenileceği adamı ezdi. Zoro King’in insan formuna ezilirken enmada ustalaşıp kral hakiyi öğrendi ezdi geçti. Luffy cracker’i g4’le düzgün yenemiyorken gelecek görmeyi öğrenince kata’yla denk dövüşmeye başlıyor.
O kadar basamağı tek power up’la atladı hepsi. Fuji ve sabo için niye geçerli olmasın bu? Yedikleri meyve yaratıcılık isteyen saçma bişey değil ki adam bi kendimi test edeyim derken meteor indiriyor. Gravi sword yapıyor sokak yamuluyor.
Sabo sadece dressrosa’da bile biraz meyveye alıştı. Burgess karşısında çok farklı kullandı. Fuji’nin 1 hafta çalışma şansı bile olmuşsa o güçte bi meyve için yeterli.
_____
Qinjao “sen amiralleri ve imparatorları nasıl yeneceksin” diyor. Luffy “amiral de olsanız imparator da olsanız umrumda değil kaçmıyorum artık” diyor (sonraki arc kaçtı da neyse). Verilen pozisyon belli. Hangi tarafa yakın oldukları belli. Ama güçleri hep meyve odaklı göründü amiraller.
Ben o yüzden dedim meyvesiz hali yc3’e yaklaşsa verirler sağlam bi meyveyi ve amiral ilan ederler diye. Sağ kolları geçsin yeter. Luffy bi gelecek görme öğrenerek o seviyeden sağ kola atladı. İlla akainu ve aokiji gibi hayvanat olması şart değil. Onlar filo amirali oluyordu zaten.
Şuana kadar absürt meyveli komutanlar gördük hep. Meyve kullanmadan o seviyeye çıkan hayvanattır zaten. Yani düşünüyorum meyven yok ve dof’a yumruk atacaksın adam dressrosa’nın diğer tarafına gidecek. Öyle hızlı olacaksın ki adam seni takip edemeyecek. Bu düşük bi seviye değil. Fuji bunu göstermedi ama ciddileşse en fazla bu kadardır işte. Ya da gücünün %10’uyla falan gezecek kadar mal.