Wb hasta değilse çok zorlanmazlar. Amirallerin hepsi Kizaru gibi depresyondaysa Kaido tek yeter.Ölmeden önceki sağlıklı son hallerini baz alırsak Kaido ve Beyazsakal vs 3 amiral de hangi taraf alır?
MF'ye ilk adım attığı hali olacak. Hastalığı tetiklenmiş yada kılıç yemiş halı değil.Wb hasta değilse çok zorlanmazlar. Amirallerin hepsi Kizaru gibi depresyondaysa Kaido tek yeter.
Wb tarafı siler atar. Harfleri yumuşatarak yazdım.Ölmeden önceki sağlıklı son hallerini baz alırsak Kaido ve Beyazsakal vs 3 amiral de hangi taraf alır?
Akainu>WBMF'ye ilk adım attığı hali olacak. Hastalığı tetiklenmiş yada kılıç yemiş halı değil.
@sensey şu sözleşmeyi güncellermisiniz lütfen amiralciler ve zorocuların kılıç lobisi adı altında birleşmesine zeval getirebilir.Sözleşmemde Mihawk savunmakla ilgili bir madde yok.
O hali tek başına Akainu'yu yeniyor.MF'ye ilk adım attığı hali olacak. Hastalığı tetiklenmiş yada kılıç yemiş halı değil.
Yamato’yu bile kolaylıkla alamıyor ciddi halindeki Kaido. İki amiral içinden geçer.O hali tek başına Akainu'yu yeniyor.
Kaido da diğer ikiliyi tutar o kazanana kadar. Belki kazanır da.
Benim için kılıç ustaları 2 tanedir: 1- Mihawk, 2-Aramaki. Diğerleri beyaz kılıç kullanıcısıdır.Yanlış yoldasın hocam, senseyin @sensey'e bak, aramaki övmenin mihawk övmekten geçtiğini iyi bilir.