Bu nasıl yorum len. Kan aldılar man aldır tövbe tövbe.Aga aklıma bir şey takıldı.
Bu serphimler için kan aldılar ya hani. Nasıl aldılar ? Kuma zaten ellerinde, Jinbe, Dofy ve Crocodile mahkum edilirken alındı diyelim, Hancock hapise girerken alındı desek... Mihawk'tan nasıl kan aldılar ?
@carpe d. em @Kuroro
Bu nasıl yorum len. Kan aldılar man aldır tövbe tövbe.
Kardeş sen genel tartışma
Sözleşmemde Mihawk savunmakla ilgili bir madde yok.
Fujitora duello kurallarını unutunca kan almış diye duydum:Aga aklıma bir şey takıldı.
Bu serphimler için kan aldılar ya hani. Nasıl aldılar ? Kuma zaten ellerinde, Jinbe, Dofy ve Crocodile mahkum edilirken alındı diyelim, Hancock hapise girerken alındı desek... Mihawk'tan nasıl kan aldılar ?
@carpe d. em @Kuroro
Mihawk kendine bağlı vampirler yapabilir.Vampir olmanın şartı da orjinal vampirin yani ustasının kanını içmektir.Seras Victoria diyeyim forumdakiler bilir.O esnada çaktırmadan şişeye numune almış olsalar gerek.Yeterince aydınlatabildim mi ?Aga aklıma bir şey takıldı.
@carpe d. em @Kuroro
Haki de olmaması lazımFujitora duello kurallarını unutunca kan almış diye duydum: