Bence bir tek sizin abartilariniz var. İlerde anlaşılır.@Alpamis Artık bi Nika vs Saitama yaparız
Bence bir tek sizin abartilariniz var. İlerde anlaşılır.@Alpamis Artık bi Nika vs Saitama yaparız
Bence bir tek sizin abartilariniz var. İlerde anlaşılır.
Diğerinin kafasını da sıksaydı keşke, büyük geldi herhal koca kafalı olduğu için.Nika bu sayıda gayet karizmaydı, sevdim ben sorun yok. Bir eliyle grosei durdurup, diğer eliyle amiral ezme yapıyor :d
Bu bölümden bir şey anlamadın herhalde xDBence bir tek sizin abartilariniz var. İlerde anlaşılır.
Alpamis hala trollediğimi düşünüyor, ben ciddiyim. Adam artık farklı bir seviye, bir eliyle grosei durdurup diğer eliyle amiralden kan alıyor, bu gücü sorgulamaya devam etmek artık anlamsız.Diğerinin kafasını da sıksaydı keşke, büyük geldi herhal koca kafalı olduğu için.
WB sence su ikisine karşı zirvesinde nasıl olurdu?Diğerinin kafasını da sıksaydı keşke, büyük geldi herhal koca kafalı olduğu için.
Bu bölümden bir şey anlamadın herhalde xD
Bir şey yapabildiklerini göremedik ki o yüzden döverdi bunları derim herhalde sorun da bu zaten.WB sence su ikisine karşı zirvesinde nasıl olurdu?
Herhangi bir fan kitlesi Zoro'cular kadar Nika konuşmuyor zaten. Geçen bölümü geçtim meyve uyandığından beri böyle.O değilde gördüğüm kadarıyla en çok ağlayanlar zoro fanları.Amiral fanları bile tebrik etti Luffy i.Zorocular geçen bölümden çok sinirliler.Hala sinirleri geçmemiş belli : )
Kaido yendi.Bir şey yapabildiklerini göremedik ki o yüzden döverdi bunları derim herhalde sorun da bu zaten.
Mesela Kaido baya iyi vuruşlar attı ama orada da vuruşlardan kaynaklı bir hasardan çok yine enerji tükenmesi gördük.
G5'in enerji tükenmesi hariç yenilebileceğini düşünüyor musun mesela ?
Luffy nin meyvesinin çok ciddi eksisi var.Özellikle bu meyve uyandırma çok yakıt tükettiğinden süresi az.Başka karakterlere bakıyoruz kullanıyorda kullanıyor hiç öyle tükenme sorunu yok.Herhangi bir fan kitlesi Zoro'cular kadar Nika konuşmuyor zaten. Geçen bölümü geçtim meyve uyandığından beri böyle.
Nika'dan nefret ediyorsun değil mi xDKaido yendi.