Şu video'yu atsan yeter.Öyle. Kaido'nun sağ kolunu indirdi, bir de üstüne Mihawk'ın posterini gördü; zamanı geldi demedi. Belli ki bu hâliyle bile Mihawk'a yaklaşamıyor.
Şu video'yu atsan yeter.Öyle. Kaido'nun sağ kolunu indirdi, bir de üstüne Mihawk'ın posterini gördü; zamanı geldi demedi. Belli ki bu hâliyle bile Mihawk'a yaklaşamıyor.
Croco yu güçlü görmen haber değeri taşımıyor, ne kadar güçlü görüyorsun sen onu söyle? HahahaBen Crocodile'ı daha güçlü görüyorum, özellikle bazı logia kullanıcılarının öne çıkacağını düşünüyorum 2 yıl sonrası.
Senin gibi YC4-5 falan mı deseydik? :S
Amiral seviyesi hatta yeni amiral ağaç adamı yener seviyesi xdCroco yu güçlü görmen haber değeri taşımıyor, ne kadar güçlü görüyorsun sen onu söyle? Hahaha
Prime wb ye denk ucu ucuna kaybetti derse şaşırmam.Amiral seviyesi hatta yeni amiral ağaç adamı yener seviyesi xd
Dof'u çok güzel pataklar o kadar güçlü görüyorum. Haber değeri taşımıyorsa neden soruyorsun Selim.Croco yu güçlü görmen haber değeri taşımıyor, ne kadar güçlü görüyorsun sen onu söyle? Hahaha
Şu video'yu atsan yeter.
Doflamingo > Crocodile.Ben Crocodile'ı daha güçlü görüyorum, özellikle bazı logia kullanıcılarının öne çıkacağını düşünüyorum 2 yıl sonrası.
Senin gibi YC4-5 falan mı deseydik? :S
Yanlış anladın güçlü demen haber değeri taşımıyor. Gerçek düşündüğün gücünü şöyle. Fuji'den güçlü mu değil mi? Merak etme tepki çekmezsin.Dof'u çok güzel pataklar o kadar güçlü görüyorum. Haber değeri taşımıyorsa neden soruyorsun Selim.
Mapushane kuşuna yem atmaya gideceğim yakında.