Franky parçalar
Franky parçalar
Law'ın yine Zoro ile eşleşmesi de gözlerden kaçmadı. Aynen ya Kid ve Law denk Bakış ve içki denkleminden sonra bodyguard denklemi de eklendi.Franky parçalar
O kadar önemsiz ki aslında. Luffy'nin Momo'ya sarıldığı aynı tepkiyi verdiği aynı repliği dahi var. Ne oluyor Momo denk mi Luffy'e? Aman argümana bak. :dd.d Daha bunun tayfasıyla başlayıp Cavendish, Kinemon'a kadar falan da gidiyor yani.
Neyse ne günlere kaldık. Yoruldum, bıraktım bakmayı... dursun yine de şöyle.
Çakma doktor bu. Bi kere Luffy eline düştü, ağır hasar kayıtlı çıktı.
Şaka bir yana Dof ve Croco arasındaki güç farkını ne kadar görüyorsun? Net cevap ver ama kaçamak olmasın. Bana göre yakınlar, sağ kol diyorum şu anlık.Neyi ne diyeceğim? Ödülün 1000 tane etmeni var. Çıkmazsa Dofçular ne diyecek git onlara sor.
Adam Croc'u yonko görüyor.Şaka bir yana Dof ve Croco arasındaki güç farkını ne kadar görüyorsun? Net cevap ver ama kaçamak olmasın. Bana göre yakınlar, sağ kol diyorum şu anlık.
Daha gidecek çok yolu olduğu için her türlü Mihawk'a artı yazacak. Zoro'nun yaptıkları Mihawk'ın daha iyi yapacağı şeyler, yapamadıkları da Mihawk'ın yapabileceği şeyler çünkü.Demek ki daha çok yolu var.
Ben Crocodile'ı daha güçlü görüyorum, özellikle bazı logia kullanıcılarının öne çıkacağını düşünüyorum 2 yıl sonrası.Şaka bir yana Dof ve Croco arasındaki güç farkını ne kadar görüyorsun? Net cevap ver ama kaçamak olmasın. Bana göre yakınlar, sağ kol diyorum şu anlık.
Senin gibi YC4-5 falan mı deseydik? :SAdam Croc'u yonko görüyor.
Daha gidecek çok yolu olduğu için her türlü Mihawk'a artı yazacak. Zoro'nun yaptıkları Mihawk'ın daha iyi yapacağı şeyler, yapamadıkları da Mihawk'ın yapabileceği şeyler çünkü.