Daha güçlü değil tek atıyor alayına.Bu arc Zoro'ya Kizaru aldıranlar vardı. Bir sonraki arclarda Shiryu ile karşılaşacak ve belki de zor yenecek. Kuzan ise Teach hariç tayfanın geri kalanından daha güçlü. Shiryu'yu yenen Zoro yine Yonko/Amiral seviyesi etmeyecek. Anca Final Savaşta Samuray Gorosei'ye yada Mihawk'a karşı bu seviyeye gelecek.
@sensey @Montana
Law yonkou tekledi dersen ortaya sakat denklem çıkarırsın ama. BB kendisine amiral dedirtiyor buradan vururlar diggad ed xDAyrıca Law Karasakal'ı havada tek atıp yenmiştir. Augur kurtarmazsa denize düşüp ölmüştü. Animede çok daha net belli oluyor artık. Tam ucundan kurtarmış Teach'i.
Law Yonko tekledi diyebiliriz.
Filler filler xd@Trafalgar Law Jean Bart Cracker’ın bisküvilerinden sertmiş.
Luffy hakili G3 ile hasar veremiyordu. Augur tek mermiyle parçalıyor bisküvileri ama Jean Bart’a hasar veremiyor.
Kuzan daha güçlüdür.@Densetsu no Samurai Shiryu mu daha güçlüdür Kuzan mı?
Şu sahne nerede geçiyor diyordum ben de.Ayrıca Law Karasakal'ı havada tek atıp yenmiştir. Augur kurtarmazsa denize düşüp ölmüştü. Animede çok daha net belli oluyor artık. Tam ucundan kurtarmış Teach'i.
Law Yonko tekledi diyebiliriz.
Augur Cracker kısmına filler demek istemis galiba.Şu sahne nerede geçiyor diyordum ben de.
R-Room derken çıkıyormuş ya fanlar nasıl da yakalamış saliselik durumu
@Cavitq11 Filler değil, mangada da kurşunu etki etmiyor, Jean Beart'a