Kuzan > Teach > Shiryuu@Densetsu no Samurai Shiryu mu daha güçlüdür Kuzan mı?
Kuzan > Teach > Shiryuu@Densetsu no Samurai Shiryu mu daha güçlüdür Kuzan mı?
Birazdan ilgileniyorum.@Sodex yeni anime bölümü konusunu açalım ya
Teach meyve yönüyle alabilir de Kuzan'ın statları, hakisi çok daha ağır basıyor.Kuzan vs Karasakal olsa sonucu haki belirler meyve yönünden karasakal ağır basıyor nedeniyse kuzanın dondurduğu yeri Karasakal yami yami ile yok edebilir Karasakalın kalbi donmadığı sürece yami yami ile Buza kaybetme olanağı yok.
Müşterisi var.Luffy'nin 5.vitesi neden çok iyi bir karar? #onepiece #manga #egghead
Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:https://www.youtube.com/channel/UCogSJcDkoC67IdhxHkZ9Ypg/join#onepieceReddit: : htt...www.youtube.com
@RedTeroR Bu videolar gerçek mi ya? ben böyle odacı görmedim
Akainunun lawa da uyanışla karşı koyabilir diye düşünüyorum.İki meyvede ustalaşmışsa kaybedeceği meyve savaşı olacağını düşünmüyorum en fazla haki yönünden hasar alır yami yami ile gura gura birlikte fazlasiyla tehlikeli.Teach meyve yönüyle alabilir de Kuzan'ın statları, hakisi çok daha ağır basıyor.
Akainu'ya karşı magma tanklayamaz mesela. Uzvu falan gider.
Usta öyle bir aura var ki ben Big Mom ve bütün tayfası olsa bile Pudding'i çok rahat alabileceklerine inandım. Bir postada bütün tayfaya dayak atıp çıkarlardı.