Bunu Nika Hazretlerine yaparlar.Bepo Law'ı Elbaf'a götürünce şöyle karşılanacak.
Bunu Nika Hazretlerine yaparlar.Bepo Law'ı Elbaf'a götürünce şöyle karşılanacak.
Aslında Devlerin yaralı Law'a çekeceği...Bepo Law'ı Elbaf'a götürünce şöyle karşılanacak.
Law yediği ilk dayakta Luffy’nin yanına koşar mı diyorsun? @William cutting @Trafalgar LawBepo Law'ı Elbaf'a götürünce şöyle karşılanacak.
Wanolulardan daha mal olmak büyük başarı...Carmel Ana’nın meyveyle ruh verdiği ateşe “aman tanrım bu bir mucize!” diye çıldıran cahil devlere bakışım @Kuroro @Tiksav Lee
O şuan yine Teach'e koşar da Luffy'e koşmaz. Adamın aklı geride kalan tayfasında kaldı. Bepo, yaşarlar güven dedi, bekliyoruz.Law yediği ilk dayakta Luffy’nin yanına koşar mı diyorsun? @William cutting @Trafalgar Law
Roronoa Zoro S+, adam Azrail'i görüp geldiDevlere tek atandan Tanrı Nika razı olsun. Irkları listeledim bu sefer
Law aslında topluyordu. Jean Beart'ı çekmesinden biliyoruz. Sonra arkasını dönüp bakınca olmuşlar 21 kişi. Demiştir bu ne kalabalık. :dd.dSeride ki her şey luffy hoops pardon yani Nikanın etrafında döndüğü için law ve Kid tayfalarını sallayan yok.
Ben tekrar görmeyi isterim açıkçası Jozu ve Vista'yı güzel karakterlerdi. Bir noktada Beyazsakal tayfası Marco önderliğinde tekrar toplanabilir belki. Marco Weevil'ı kurtarmaya gidecekse eğer bunun için uygun bir an olabilir.Belli ki o tayfanın hikaye içinde hala yeri var, Oda kullanmak istiyor. Marco için bunu Wano'da gördük. Dahası da gelecek gibi görünüyor. Marco,Jozu,Vista gibi isim yapmamış diğer elemanlarda önemsiz kaldığından Karasakalın öldürmesini vs. gerekli bulmamıştır. Başka türlü fikir üretemedim.
Ölmedilerse niye gözükmüyorlar onu anlamadım ben Karasakala yenilmeyi gururuna mı yediremediler ya da power up için eğitim almaya mı gittiler nerde bunlar?Ben tekrar görmeyi isterim açıkçası Jozu ve Vista'yı güzel karakterlerdi. Bir noktada Beyazsakal tayfası Marco önderliğinde tekrar toplanabilir belki. Marco Weevil'ı kurtarmaya gidecekse eğer bunun için uygun bir an olabilir.