Vay senden bunları okumak... beklenmedik olunca şöyle bakakaldım. :dd.d@Trafalgar Law boş ver sen. Law okumuş adam, kibar ve yardımsever. Hayranı olmayalım da ne olalım?
Vay senden bunları okumak... beklenmedik olunca şöyle bakakaldım. :dd.d@Trafalgar Law boş ver sen. Law okumuş adam, kibar ve yardımsever. Hayranı olmayalım da ne olalım?
Her bölüm öncesi Law spoiler'ı beklerken sen:Vay senden bunları okumak... beklenmedik olunca şöyle bakakaldım. :dd.d
Oda amiralleri görünüş olarak değil kişilik olarakta araklamış . Zaten Aramaki Teachin amiral versiyonu . Güçlü ama aşırı tepkileri var, esinlendiği karakter gibi . Bunta Sagawara da misal Akainu gibi mafya vari ve sert biriymiş filmde . Aramakinin Tek kusuru kutsal ejderlere olan bakışı . Onun da altında bir sebep olabilir dediğin gibi .@Montana @sensey @artyomdh @Tyr Bu Aramaki’nin Ronin Gai filmindeki Aramaki’den esinlendiğini biliyoruz. Orada da karakter garip tepkiler veriyor, serseri bir tipti. Ama en önemli karakteristik özelliği aşkını kurtarmak için samuraylarla çarpışması. Bence bu Aramaki’nin sevdiği kadın Kutsal Ejder çıkacak. Aşkla kafayı yemiştir bu.
Bir ihtimal sevdiği kadın aslında Imu ve ondan dolayı kutsallar tanrıdır diyor. Imu’nun bahçesini Aramaki süslemiş olabilir.
Animeye geçiş yaptım, bizim dövüş geldi çattı. Şimdi, Toei azıcık savaşı uzatsın diye isteklerdeyim. :dd.dHer bölüm öncesi Law spoiler'ı beklerken sen:
Yonko olur benceAmirallere racon kesebilecek kıvama gelecektir de senin bahsini yaptığın seviye bir nevi hayal. Kaido ekstrem bir güçtü
En az kidde yakıştığı kadar yakışırKarasakal D. özelliklerini tam taşımıyor gibi aslında, ilginç bir karakter. Kral haki ne kadar yakışır bilemiyorum ama çıkması olası.
Robinle law evlenebilir dedi sanki öyle yorumladım.Vay senden bunları okumak... beklenmedik olunca şöyle bakakaldım. :dd.d
Aramaki'nin altından kesin bir şeyler çıkacak ya böyle kalacağını zannetmiyorum. Dövmesinin de trajik bir anlamı vardı.@Montana @sensey @artyomdh @Tyr Bu Aramaki’nin Ronin Gai filmindeki Aramaki’den esinlendiğini biliyoruz. Orada da karakter garip tepkiler veriyor, serseri bir tipti. Ama en önemli karakteristik özelliği aşkını kurtarmak için samuraylarla çarpışması. Bence bu Aramaki’nin sevdiği kadın Kutsal Ejder çıkacak. Aşkla kafayı yemiştir bu.
Bir ihtimal sevdiği kadın aslında Imu ve ondan dolayı kutsallar tanrıdır diyor. Imu’nun bahçesini Aramaki süslemiş olabilir.
Kid’in olayı gurur, Luffy’den farkı plot olmaması. Luffy de çoğu lafının altını dolduramıyor, 3. 4. karşılaşmada falan ite kaka rakibi yeniyor.Kid'in özel bir yanı yok standart tipleme. Hemen hemen her shounende yer alan atar sıçan orta karar çar. FT'de bile vardı bu model onun gücü de demirdi hatta. Law'ın meyvesi serideki en ilgi çekici unsurlardan biri üstüne tayfayla aşırı vakit geçirdi. Seveninin daha çok olması normal.
İnternetten baktım yada direk kendisi atılmış bir kutsal ejder olabilir Doflamingo gibi.Oda amiralleri görünüş olarak değil kişilik olarakta araklamış . Zaten Aramaki Teachin amiral versiyonu . Güçlü ama aşırı tepkileri var, esinlendiği karakter gibi . Bunta Sagawara da misal Akainu gibi mafya vari ve sert biriymiş filmde . Aramakinin Tek kusuru kutsal ejderlere olan bakışı . Onun da altında bir sebep olabilir dediğin gibi .