Adıyamanın Paris’ten ne farkı var kardeşimListeyi yeni gördüm de bu nasıl bir liste reis, bir tarafı paris diğer tarafı adıyaman
Direkt tayfa dedin yani. Şuna benzedin.@Montana çok bir sıralama düşünmedim ama genel olarak tüm tayfa üyelerini severim. Smoker'da ilk 10'a girer. Teach ileride iyi işlenirse o da ilk 10'a girer.
Yahrein'den bir Tiç olurdu. Animasyon yapacaktın, galiba yahrein'e, iyi olur bu.Teach’in Jahrein göbeğine tutuldu o.
İnsanları daha kaliteliAdıyamanın Paris’ten ne farkı var kardeşim
Paris'i göçmenler ne hale getirdi, bir bilsen.İnsanları daha kaliteli
Adıyaman'ı da ne hale getirdiler bir bilsen ReisParis'i göçmenler ne hale getirdi, bir bilsen.
Doğru ya demiştin öncelerden bir kaç kez.. unutmuşum.Luffy ve Nami...
Kid'e bak dokuzunculuğu bile paylaşarak almıṣ. Sana tinerci demek has tinercilere küfür etmek gibi bir şeymiş tiksavgece gece yine algını kasıyorsun he sevdiğim karakterleri şişirme gibi bir huyum yok. Ace'i şuan yc2 görüyorum MF sezonunda da Jozu'dan güçsüzdü bence. Vista'yı da alır.
En sevdiğim karakterler böyle bu arada;
1. Dragon
2. Luffy
3. Sanji
4. Whitebeard
5. Robin
6. Ace
7. Zoro
8. Sabo
9. Kid/Hancock
10. Bartolomeo/Law
Ben Kid haksızlığa uğradı diye savundum tıpkı Magellan gibi... Law yerine Garp da olabilirdi çok emin deeğilim kendi sıralamamdanKid'e bak dokuzunculuğu bile paylaşarak almıṣ. Sana tinerci demek has tinercilere küfür etmek gibi bir şeymiş tiksav