Ben şok, adam en büyük zorocu ve gebeşçi çıktı. Beni köyümün torpillerinde yıkasınlar demiş.Kid listeye zor girmiş usta. Büyük hurdacıyım diye geziyordu bir de...
Ben şok, adam en büyük zorocu ve gebeşçi çıktı. Beni köyümün torpillerinde yıkasınlar demiş.Kid listeye zor girmiş usta. Büyük hurdacıyım diye geziyordu bir de...
Listeyi yeni gördüm de bu nasıl bir liste reis, bir tarafı paris diğer tarafı adıyamangece gece yine algını kasıyorsun he sevdiğim karakterleri şişirme gibi bir huyum yok. Ace'i şuan yc2 görüyorum MF sezonunda da Jozu'dan güçsüzdü bence. Vista'yı da alır.
En sevdiğim karakterler böyle bu arada;
1. Dragon
2. Luffy
3. Sanji
4. Whitebeard
5. Robin
6. Ace
7. Zoro
8. Sabo
9. Kid/Hancock
10. Bartolomeo/Law
Adıyaman hangileriListeyi yeni gördüm de bu nasıl bir liste reis, bir tarafı paris diğer tarafı adıyaman
Zoro'nun gögüsleri, Kaido'nun bicepsleri, Kata'nın trapezleri...@Kenshiro senin favori 10 karakter hangisi
Luffy direkt suriye- arabistanAdıyaman hangileri
Sanji, Dragon, Luffy mi?
Senin Zoro'dan sonra en sevdiğin kim merak ettim..Zoro'nun gögüsleri, Kaido'nun bicepsleri, Kata'nın trapezleri...
Luffy ve Nami...Senin Zoro'dan sonra en sevdiğin kim merak ettim..
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz.@Kenshiro senin favori 10 karakter hangisi
Zoro'nun gögüsleri, Kaido'nun bicepsleri, Kata'nın trapezleri...
Teach’in Jahrein göbeğine tutuldu o.Zoro'nun gögüsleri, Kaido'nun bicepsleri, Kata'nın trapezleri...