garibim Koala’yı yemeye çalışıyor şimdi de @carpe d. em @KuroroBurgess kimin gemisine saklanarak devrimci karargahına sızmıştı @Tiksav Lee ? Koala'nın mıydı?
garibim Koala’yı yemeye çalışıyor şimdi de @carpe d. em @KuroroBurgess kimin gemisine saklanarak devrimci karargahına sızmıştı @Tiksav Lee ? Koala'nın mıydı?
Başkasının kabahatini Dragon'a yüklediniz ama biz lobi olarak yinede hata yapan o karakteri eleştirmedik. Tavrınız ne olacak diye zarf attım yuttun Şaşırtmıyorsunuz, amacınız üzüm yemek değilgaribim Koala’yı yemeye çalışıyor şimdi de @carpe d. em @Kuroro
Muhtemelen öyle olacak ama gördüklerimiz üzerinden Katakuri daha güçlü hissettirmişti bana.Güzel liste olmuş ben olsam Shiryu'yu Katakuri'nin önüne koyardım.
youtubeda zile basmasak haberimiz olmicak hocam böyle şeylerde bana etiket at lütfenKendimce en güçlü bulduğum sağ kolları sıraladım. (WB ve Mihawk hariç)
Teşekkürler hocam beğenmene sevindim. Kanalımın bildirimlerini açan birini görmek ayrıca mutlu etti.youtubeda zile basmasak haberimiz olmicak hocam böyle şeylerde bana etiket at lütfen
Kusursuz liste.. ben değiştirsem 1,2 sıra oynar 1,2 karakter sadece.. eline sağlık çok zor sıralama beğenirim ben..
Güzel olmuş eline sağlık ama Mihawk, Bepo'dan güçlüdür ya.Kendimce en güçlü bulduğum sağ kolları sıraladım. (WB ve Mihawk hariç)
Sulong Bepo'yu görünce geri çekilebilir.Güzel olmuş eline sağlık ama Mihawk, Bepo'dan güçlüdür ya.
One Piece oyununda Mihawk bütün saldırıları kılıcıyla engelleyebiliyormuş. @sensey
Belki ileride de görebiliriz?