İlk günden beri heyecanlandığı arc bu imiş o yüzden final, luffy'nin hayali, one piece gibi şeyler için pek heyecanlanmayın derim çünkü büyük ihtimalle leş gibi olacak.
Bu bilinmiyor diye biliyorum. Bir anda sahne geçişiyle görmedik mi? kimin gemisi belli değilBurgess kimin gemisine saklanarak devrimci karargahına sızmıştı @Tiksav Lee ? Koala'nın mıydı?
Sabo bunu denize fırlattı. bir kütük üzerinde denizdeyken buldu.Bu bilinmiyor diye biliyorum. Bir anda sahne geçişiyle görmedik mi? kimin gemisi belli değil
Dressrosa silahlarının taşındığı gemiye girdi diye hatırlıyorum.Sabo bunu denize fırlattı. bir kütük üzerinde denizdeyken buldu.
Bu serideki görüş hakisi muhabbeti çok bozuk ya.. Hiç mi hissetmiyor kimse yakınlarda bir varlığın olduğunuSabo bunu denize fırlattı. bir kütük üzerinde denizdeyken buldu.
Hissetmistir de bu kımıl zararlısı bir sey yapamaz diye umursamamıştır sabo.Görüş hakisini genellikle tehlikeli durumlar da aktif ediyorlar.Bu serideki görüş hakisi muhabbeti çok bozuk ya.. Hiç mi hissetmiyor kimse yakınlarda bir varlığın olduğunu
Güzel liste olmuş ben olsam Shiryu'yu Katakuri'nin önüne koyardım.Kendimce en güçlü bulduğum sağ kolları sıraladım. (WB ve Mihawk hariç)