Ben bağlamadım Oda bağladı.
Meyvenin tanımını yaparken Luffy'i anlattı bu meyveyi yiyenler böyle oluyor dedi. Benlik bir durum yok zaten seriye olan ilgim %5 bile değil eskiden bu seriyi Naruto ile kıyasladıklarında kan beynime sıçrardı şuan Fairy Tail ile kıyaslandığına FT daha iyi diyorum.
Oda bu flashback ile Luffy ile Nika karakterini aynı potada birleştiriyor. Nika diye bir şey var bu seride bu şey her neyse gittiği yerlerdeki insanları kurtaran, lastik bedene sahip, kalbi güm güm atan, özgürlük savaşçısı. Böyle biri olabilir tabi ama bunu meyveye bağladı çünkü gittiğin yerlere gülücük götürebilirsin, onları kurtarabilirsin, özgürlük savaşçısı da olabilir ama sadece bunlar değil sadece bunlar olsa karakter ve güç meselesi deriz geçeriz işin içinde davul sesleri de var, istediği gibi dövüşmek de var, lastik bedene sahip olmak da var.
Herkesin başarabileceği bir yarıştan çıkıp belli bir meyveyi yiyen kişinin hikayesine döndü seri sen belli meyveyi yiyen kişiyi översin ben meyveyi överim. Biri olmadan diğerinin olmayacağı bir denklemde olmazsa olmaz olan meyve şuan.