Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

"Böyle bir gürültüde bile uyanmıyor." dedikten sonra dayanıklı denmesi mantıklı değil zaten, bağlam olarak alakasız. Nami'nin içini yakmış ama Zoro karizmasıyla.


Kahve Kral Ban D Age Chopper doktorlukta yeni bir seviye... Adam acıdan ahirete gidip gidip geliyor, bu da herkesin arasına getirip yemek masasına koymuş, başında kebap yiyip suratına osurup gegiriyor. :sapkali:
 
Luffy kadar durumu nasıl kötü olacak? Luffy g2 ve g3 yükünü ve 100 gölgenin ağırlığıyla savaştı öncesinde. Bu arada aynı muhabbet Wano'da da oldu. Normalde zaten hareketsiz bırakan mumyaya çeviren hasarın güya 2 katını çekecekti iksir sonrası. Ölmesi gerekiyordu. Azrail gelip gördü gitti.
Zoro da Luffy de ölüm eşeğinde değil miydi o arc?Luffy akdar hasar almıştı o ana akdar demiyorum, durumlarından bahsediyorum. Söylenen bu. Şimdi sen hala Luffy'nin tüm hasarını, acısını sıfırdan almış gibi konuşuyorsun. Ben Zoro daha dayanıklı demiyorum, işin geyiğindeyim de senelerdir güzel algı kasıyorsunuz bu durumda, işinize gelmediğinde de mantıklı bir şey yazamadığınızda Zoro piece diye.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 12)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık